LOADING

Type to search

STIRI

Epson lansează noi scanere A4 desktop

Share

Epson a lansat 4 noi scanere compacte de birou, Epson DS-C330, DS-C490, ES-C320W și ES-C380W, pentru a sprijini procesul de digitalizare și pentru a răspunde noilor provocări din birouri generate de munca hibridă – în special spațiile de lucru partajate, birourile mai mici și spațiul de lucru redus.

Aceste noi scanere reduc în mod semnificativ cerințele privind spațiul de birou și le oferă utilizatorilor versatilitatea de a alege cea mai potrivită cale pentru mediile de tipărire.

Cu ajutorul unei simple pârghii, aceste scanere pot trece cu ușurință de la un traseu de retur în U al mediilor de tipărire la un traseu drept, oferind o gestionare mai flexibilă a mediilor de tipărire pentru o gamă mai largă de documente, de la pașapoarte la formate de hârtie lungi, la viteze cuprinse între 30 și 40 ppm, în funcție de model.

Wiebke Bird, Epson a declarat: „Epson este binecunoscută pentru inovațiile care răspund provocărilor clienților, iar aceste noi produse nu sunt diferite. Datorită versatilității unice a acestor scanere – care permite utilizatorilor să ajusteze traseul mediilor de tipărire pentru a susține o varietate largă de medii de tipărire și tipuri de lucrări, reducând în același timp în mod semnificativ spațiul necesar – utilizatorii pot găzdui și accesa cu ușurință o soluție de scanare de înaltă calitate pentru a susține un flux de lucru digitalizat chiar și în mediile hibride și partajate, unde spațiul de birou este sub presiune.”

Scanarea wireless este posibilă pe ES-C320W și ES-C380W, iar datorită includerii Epson ScanWay cu ES-C380W utilizatorii pot folosi produsul ca o soluție autonomă, scanând și selectând fluxuri de lucru de pe panoul cu ecran tactil al produsului, eliminând astfel necesitatea unui PC.

Utilizatorii pot scana către servicii populare bazate pe cloud, inclusiv OneDrive, Sharepoint online și Microsoft Teams, utilizând Epson Connect.

Toate modelele includ o gamă de tehnologii de îmbunătățire a imaginii și a textului, inclusiv procesarea OCR (recunoașterea optică a caracterelor), funcții de protecție a documentelor și de simplificare a selecției destinației sau a fluxului de lucru.

În calitate de organizație, Epson acordă o importanță deosebită problemelor legate de durabilitate și s-a angajat să utilizeze până la 30% plastic reciclat în fabricarea acestor produse.

Leave a Comment