LOADING

Type to search

STIRI TECH

Cegeka finalizează cu succes oferta de cumpărare pentru Computer Task Group, Incorporated

Share

Grupul european de IT Cegeka, prezent și pe piața din România, anunță că a finalizat cu succes oferta sa de cumpărare a Computer Task Group, Incorporated (“CTG”). CTG este lider în America de Nord și Europa de Vest, ajutând companiile să utilizeze soluții și servicii IT digitale pentru a-și spori productivitatea și profitabilitatea.

Tranzacția se aliniază cu viziunea strategică pe termen lung a grupului Cegeka în ceea ce privește creșterea companiei.

„Această tranzacție este un următor pas logic în strategia de creștere continuă a Cegeka. Prin fuziunea cu CTG, creăm un jucător IT puternic, cu un portofoliu de soluții integrate end-to-end, susținut de o rețea puternică de centre de livrare la nivel global și de tehnologii inovatoare, astfel transformându-ne dintr-o organizație europeană într-o organizație globală. Împreună, vom avea operațiuni în 19 țări și vom dispune de peste 9.000 de profesioniști IT”, a declarat Stijn Bijnens, CEO Cegeka.

„Această fuziune permite atât clienților, cât și angajaților CTG și Cegeka să crească împreună. În numele tuturor echipelor Cegeka, le urăm bun venit angajaților CTG din America, Columbia, Europa și India în familia Cegeka”, a declarat André Knaepen, președintele Consiliului de Administrație al Cegeka. Stijn Bijnens a continuat: „Ne vom lua timpul necesar pentru a finaliza dezvoltarea și executarea unui plan de integrare bine gândit și bine comunicat, acordând cea mai mare atenție bunăstării clienților și angajaților noștri. În 2024, ne vom concentra pe consolidarea bazelor necesare pentru pentru a ne dezvolta într-o companie puternică și unită în 2025.”

„Achiziția CTG marchează o decizie strategică pentru grupul Cegeka, transformându-ne într-un jucător global puternic în industria IT. Suntem entuziasmați să explorăm această nouă etapă, construind împreună un viitor plin de inovație și succes pe plan internațional”, a spus și Ovidiu Pinghioiu, Country Director Cegeka Romania.

Tags:

Leave a Comment