LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

BETANO donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

Share

BETANO, brandul prin care Kaizen Gaming este prezent în România, continuă parteneriatul cu Crucea Roșie Română și donează 100.000 de euro pentru a susține eforturile de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

Crucea Roșie Română va folosi această donație pentru a răspunde prompt necesităților pentru ajutorarea fluxului de refugiați la nivel local, dar și în țara vecină. Sprijinul BETANO va facilita achiziționarea de produse și materiale pentru civilii care intră în țară, dar și la granița Ucrainei.

Conform ultimului anunț făcut marți, 8 martie, de Poliția de Frontieră, peste 315.000 de cetățeni ucraineni au intrat în România de la izbucnirea conflictului în Ucraina și peste 85.000 au căutat refugiu pe teritoriul țării noastre. În spirit de solidaritate, BETANO România susține acțiunile de sprijin al refugiaților și, la nivel de business, suspendă toată activitatea de pariere pe competițiile sportive din Rusia și Belarus.

BETANO România analizează în permanență posibilitatea adoptării unor măsuri și acțiuni suplimentare prin care să contribuie la efortul comun al societății de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

Tags: