LOADING

Type to search

STIRI TECH

Axis Communications a lansat trei camere de tip mini-dome

Share

Axis Communications a lansat trei camere de tip mini-dome care oferă o calitate excelentă a imaginii, chiar și în condiții de luminozitate redusă. Designul compact și discret al camerelor suportă sisteme avansate de analiză bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei.

Modelele AXIS M3085-V, AXIS M3086-V și AXIS M3088-V* oferă o calitate excelentă a imaginilor cu o rezoluție de 2 MP, 4 MP și, respectiv, 8 MP. Datorită tehnologiei WDR integrate, acestea asigură o claritate a imaginilor, chiar și atunci când scena conține atât zone luminoase, cât și zone întunecate. În plus, modelele AXIS M3085-V și AXIS M3086-V includ tehnologia Axis Lightfinder, care oferă imagini în culori vii, chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Aceste camere compacte de tip mini-dome oferă suport pentru sistemele de analiză inteligente bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei. Acest lucru permite furnizarea de metadate valoroase, facilitând utilizarea rapidă, ușoară și eficientă a funcțiilor de căutare în cadrul înregistrărilor și transmisiunilor video live.

Camerele au preinstalată aplicația AXIS Object Analytics, care permite urmărirea obiectelor de interes – totul adaptat la nevoile specifice ale momentului. În plus, suportul pentru platforma ACAP adaugă valoare sistemului prin utilizarea de aplicații personalizate.

Caracteristicile principale includ:

  • O calitate excelentă a imaginii, cu o rezoluție de până la 8 MP;
  • Design compact și discret;
  • Interval dinamic larg (WDR) pentru condiții de luminozitate dificile;
  • Suport pentru sisteme de analiză cu învățare profundă;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate;

Aceste echipamente dispun de o gamă largă de accesorii de montaj, pentru o instalare flexibilă și discretă. În plus, includ tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264/H.265, care ajută la reducerea lățimii de bandă și capacității de stocare necesare. Stocarea datelor la marginea rețelei face posibilă înregistrarea direct pe un card de memorie integrat în echipament, iar funcția Axis Edge Vault protejează identificatorul dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea.

Tags: