LOADING

Type to search

STIRI TECH

Alienware a lansat cel mai performant laptop AMD Advantage

Share

Alienware a lansat cel mai puternic laptop AMD Advantagede 17″ și a introdus tehnologia de display la 480 Hz. Continuăm să rămânem fideli ethosului Alienware de a crea o experiență de gaming de vârf. Aceste realizări au ca obiectiv să vă ofere imaginile mai clare, un gameplay mai fluid și o experiența mai captivantă, într-un mix perfect de tehnologie de gaming de top și design emblematic.

Alienware m17 R5 este laptopul potrivit pentru cei care apreciază puterea brută. Modelul  este rezultatul unui parteneriat cu AMD, care include procesoarele AMD Ryzen din seria 6000, grafica AMD Radeon RX 6000 și noile tehnologii AMD Smart Technologies. Actualizarea de astăzi îi urează bun venit noului GPU AMD Radeon™ RX 6850M XT 12GB GDDR6 în gama de configurații.

Iată o reîmprospătare a tuturor tehnologiilor inteligente AMD pe care le oferim cu mândrie prin Alienware m17 R5 pe anumite configurații:

  • AMD SmartShift Max: Schimbarea dinamică a puterii între un GPU Radeon și APU sporește performanța pentru jocuri, randare și crearea de conținut.
  • AMD SmartAccess Graphics: Îmbunătățiți frame rates, reduceți latența și economisiți bateria prin activarea grafică discretă Radeon sau a graficii Ryzen pentru a gestiona randarea și prezentarea, menținând în același timp AMD FreeSync™. Disponibil numai la anumite modele.
  • Memorie AMD Smart Access: Obțineți un avantaj suplimentar atunci când procesoarele dvs. Ryzen sunt capabile să exploateze întregul potențial al memoriei plăcii grafice Radeon.
  • AMD FreeSync™ Premium: Obțineți o performanță fluidă, fără artefacte, la aproape orice framerate. Această tehnologie de sincronizare adaptivă se potrivește cu rata de reîmprospătare a graficii și a afișajului pentru un gameplay foarte fluid.

Alienware m17 R5 oferă viteze extrem de mari și timpi de răspuns remarcabili; este dotat cu tehnologia de răcire Alienware Cryo-tech, cu o cameră de vapori încorporată, pentru a susține performanțe ridicate atunci când jucați jocuri cu o grafică intensivă.

Disponibilă acum pe laptopurile de gaming Alienware m17 R5 și Alienware x17 R2, o tehnologie de afișare nou-nouță va fi remarcată de gameri. Display-urile FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms aduc o multitudine de beneficii în timpul jocului, printre care: fluiditatea animațiilor pentru o urmărire mai ușoară a țintelor, reducerea efectului fantomă care minimizează distragerea atenției și o latență mai mică a sistemului, ceea ce vă va permite să observați mai devreme alți jucători.

În timp ce orice jucător poate beneficia de frame rates remarcabile pe care le oferă acest display de 480Hz, jucătorii competitivi care joacă jocuri cu ritm rapid vor observa imediat avantajele ratelor de reîmprospătare ridicate. Aceste ecrane sunt activate atât pentru AMD FreeSync™, cât și pentru NVIDIA G-SYNC cu Advanced Optimus. Datorită acestei generații grafice, orice jucător care joacă titluri populare de jocuri esports poate debloca toate avantajele ecranelor de 480 Hz.Primul nostru 480Hz este construit special cu experiențe premium, precum:

  • Advanced Optimus: Controlează automat MUX-ul hardware încorporat pentru a dezactiva iGPU și pentru a utiliza dGPU mai puternic al sistemului, ceea ce oferă un control suplimentar asupra performanței jocurilor și a duratei de viață a bateriei.
  • ComfortView Plus: O soluție hardware încorporată, mereu activă, bazată pe lumină albastră redusă, care nu compromite acuratețea culorilor reale.
  • Dolby Vision: Aduce profile de culoare și contrast optime care depășesc cu mult capacitățile HDR tradiționale.

Alternativ, sunt ecrane UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms pe laptopurile m17 R5 și x17 R2 pentru cei mai interesați de un display cu rezoluție mai mare decât de rate de reîmprospătare mai rapide.

Tags: