LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Share

Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescută în deplasările de zi cu zi prin București, ca urmare a unui nou parteneriat încheiat de Up România cu UrbanAir. Acestia vor putea achita închirierea de mijloace de transport alternative – trotinete, mașini electrice și biciclete – prin UrbanAir, o platformă ce integrează toate soluțiile de shared mobility.

UrbanAir este prima aplicație agregatoare de servicii de mobilitate shared din lume care permite folosirea tuturor opțiunilor dintr-un singur loc. Utilizatorii pot găsi trotinete, biciclete, scutere sau carsharing, le pot debloca, face cursa și plăti – totul dintr-o singură aplicație.

Up MultiBeneficii este o platformă online, dezvoltată de Up România, prin care companiile oferă angajaților posibilitatea de a decide cum își utilizează fondurile pentru beneficiile extrasalariale puse la dispoziție lunar sau anual. Angajații înrolați în platformă au acces cele mai bune oferte pentru beneficii extrasalariale și la un modul de oferte speciale pentru produse și servicii pe care le pot achiziționa din fonduri proprii.

Serviciul oferit prin UrbanAir pentru clienții Up MultiBeneficii constă într-un voucher de shared mobility în valoare de 20 de lei. Concret, angajații își pot folosi o parte din bugetul alocat pentru beneficii extrasalariale pentru a achiziționa unul sau mai multe vouchere. Ele pot fi folosite în cazul anumitor furnizori parteneri, acolo unde cursele se plătesc cu cardul conectat în UrbanAir. Se pot cumpăra și adăuga oricâte vouchere în contul cardului, iar acestea se vor activa pe rând în curse succesive separate. Acest serviciu este disponibil doar în București, iar aplicația poate fi utilizată pe iOS, Android și Huawei.

În Capitală, pe platforma UrbanAir sunt disponibili 12 furnizori diferiți de trotinete electrice, biciclete sau mașini, toate opțiunile în regim de sharing.

Tags: