LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

tbi bank extinde soluția BNPL de top din România și în magazinele din Grecia

Share

tbi bank a lansat soluția „Cumpără acum, Plătește mai târziu (BNPL)” în magazinele din Grecia, a treia piață principală în care operează, alături de România și Bulgaria.

Începând din iulie, consumatorii din Grecia au acces la această metodă convenabilă de plată într-o rețea extinsă de peste 100 de comercianți (din totalul de peste 700 comercianți parteneri) din diverse arii, putând împărți costul total al oricărei achiziții în 4 rate cu dobândă zero.

Prin această lansare, tbi bank susține consumatorii și comercianții din Grecia să beneficieze de opțiuni de plată accesibile și flexibile, într-o experiență inovatoare de cumpărare. Indiferent dacă este utilizată online sau în magazine, soluția de plată flexibilă a tbi bank susține persoanele care doresc să cumpere anumite produse de o valoare mai mică fără să fie nevoie să folosească fondurile proprii sau să solicite un împrumut cu dobândă. În același timp, soluția Cumpără acum, Plătește mai târziu ajută comercianții din toate industriile să se adreseze unei baze mai largi de consumatori și să-și crească vânzările.

„De câțiva ani, asistăm la o tranziție accelerată către comerțul online și vedem schimbări în modul în care oamenii cumpără, economisesc și plătesc. Pe măsură ce cumpărăturile în magazin revin la normal, este firesc pentru consumatorii din toate piețele în care suntem prezenți să își dorească metode de plată simple și convenabile, cum este BNPL. Oferind această soluție inovatoare pe toate canalele, susținem comercianții cu mai multe instrumente prin care își pot crește vânzările și pot construi relații mai puternice cu clienții lor și, în același timp, aducem clienților mai multe opțiuni adaptate nevoilor lor de shopping”, spune Kostas Tovil, Market Leader, tbi bank Grecia.

În România, în calitate de lider BNPL, tbi bank oferă soluția de plată în 4 rate fără dobândă în întreaga rețea de comercianți parteneri, indiferent dacă este accesată online sau în magazin. De la lansarea băncii în Grecia, comercianții și clienții au beneficiat de soluția inovatoare online, cu un proces de înregistrare foarte simplu și rapid care durează doar câteva minute, iar acum dispun de această metodă de plată și în magazine.

tbi bank a demarat operațiunile în Grecia anul acesta, cu susținerea unor parteneri strategici de top precum Softelligence și FintechOS, care au asigurat procesele digitale și tehnologiile în noua piață.

Tags:

You Might also Like