LOADING

Type to search

STIRI TECH

Schneider Electric lansează noile cofrete metalice PrismaSeT S de până la 160 A

Share

Schneider Electric lansează gama PrismaSeT S. Noua ofertă de cofrete metalice, împreună cu soluțiile de cablare de până la 160A și cu instrumentele de selecție, facilitează instalarea distribuției electrice în clădirile comerciale mici și mijlocii.

Cofretele PrismaSeT S și gamele complementare de produse de până la 160A, precum Compact NSXm, Acti9 iC40, PowerTag, blocurile de distribuție verticală VDIS, blocurile de distribuție Linergy, permit specialiștilor să aibă autonomia necesară pentru a proiecta, instala și pune in funcțiune în clădirile comerciale mici și mijlocii tablouri de distribuție electrică rezistente – pentru aplicații dificile, la fel de simplu ca în segmentul rezidențial din punct de vedere al implementării.

Gama facilitează proiectarea unor soluții optime pentru tablouri comunicante cu ajutorul senzorilor de energie wireless PowerTag.

Această nouă gamă permite o flexibilitate sporită în momentul instalării și cablării cu ajutorul sistemului VDIS și a canalului lateral (ghenei). Sistemul de blocuri de distribuție verticală VDIS reprezină o inovație în materie de design și ergonomie în segmentul comercial și industrial: specialiștii vor putea instala și conecta dispozitivele de protecție la intrarea în tablou într-un mod mai simplu, cu cabluri de dimensiuni reduse. Acest lucru va ajuta la reducerea semnificativă a timpului de cablare. Canalul lateral (ghena) disponibil pentru modelele de cofrete cu 6, 7 și 8 rânduri este folosit în principal pentru cabluri și terminale, dar permite si instalarea dispozitivului de protecție principal și economisește spațiu pe șinele DIN pentru instalarea altor dispozitive.

PrismaSeT S contribuie la atingerea obiectivelor Schneider Electric de sustenabilitate, atât prin folosirea unor componente din materiale plastice reciclate în procesul de fabricație, cât și prin utilizarea ambalajelor ecologice. Schneider Electric are obiective clare pentru a reduce impactul asupra mediului, iar astfel PrismaSeT S este fabricat cu cel puțin 30% conținut de plastic reciclat. 70% din ambalaj este realizat din carton reciclat, iar plasticul de unică folosință a fost eliminat.

Produsele din gama PrismaSeT S au fost integrate în instrumentele digitale de configurare EcoStruxure Power Build și EcoStruxure Power Design, dezvoltate de Schneider Electric pentru a ușura ofertarea și proiectarea instalațiilor electrice.

Tags: