LOADING

Type to search

STIRI TECH

Schneider Electric a acordat Automatica licență de producție pentru instalații de distribuție de medie și joasă tensiune

Share

Schneider Electric a acordat certificatul de licențiere partenerului său Automatica SA, pentru producerea instalațiilor de distribuție electrică de medie tensiune tip PIX24. Prin intermediul acestei licențieri, Schneider Electric Romania poate oferta și livra echipamente PIX24 produse în România, fapt care eficientizează costurile și reduce timpul de livrare către clienți.

În ultimii 25 de ani, Schneider Electric a acordat la nivel global nu mai mult de 300 de licențe de producție a instalațiilor de distribuție de medie și joasă tensiune, toate companiile partenere parcurgând un proces complex de training, transfer de tehnologie și suport de marketing și vânzări, supunându-se apoi periodic unor audituri de calitate.

Componentele necesare realizării de instalații electrice de distribuție de medie și joasă tensiune provin de la Schneider Electric, construcția propriu zisă, asamblarea și instalarea revenind partenerului licențiat. Prin intermediul Ecoreal MV, un software proprietar Schneider Electric, partenerul poate obține imediat informații legate de componenta tablourilor, de costuri și de livrare, astfel încât poate realiza, la rândul său, propriile planificări de producție și oferte de preț în timp foarte scurt.

PIX24 este compatibil cu platforma digitala EcoStruxure, permițând monitorizarea, managementul și controlul de la distanță al echipamentelor instalate. Pentru clientul final, acest confort se alătură garanției de calitate oferită de Schneider Electric, flexibilității și siguranței.

În România, Automatica este primul partener Schneider Electric pentru producția de instalații de distribuție electrica de medie tensiune.

Tags:

You Might also Like