LOADING

Type to search

STIRI TECH

Samsung a lansat Galaxy Tab Active4 Pro

Share

Samsung a lansat Galaxy Tab Active4 Pro – o tabletă versatilă, care este suficient de puternică și portabilă pentru productivitate sporită. Rezistentă, cu caracteristici avansate de productivitate și prevăzută cu platforma de securitate Samsung Knox, Galaxy Tab Active4 Pro este proiectată să facă față provocărilor lumii de business dinamice din ziua de azi.

Galaxy Tab Active4 Pro are și un design ce o face ușor de manevrat, cu o ramă subțire de 10.2mm  grosime și o greutate 674g. Echipată cu Corning® Gorilla® Glass 5, Galaxy Tab Active4 Pro depășește din punct de vedere al rezistenței la zgârieturi și deteriorări alte tipuri de sticlă întărite chimic. De asemenea, rezistă atunci când este scăpat de la o înălțime de până la 1m, iar husa inclusă în pachet oferă protecția dispozitivului atunci când este scăpat de la înălțimi de până la 1.2m.

Galaxy Tab Active4 Pro și S Pen-ul său integrat au IP68, pentru rezistența la praf și apă. Mai mult, dispozitivul respectă standardul MIL-STD-810H de rezistență la altitudini și temperature extreme, vibrații și umiditate.

Tableta permite utilizatorilor setarea unor taste speciale prin care să acceseze rapid aplicațiile de care au nevoie urgent sau în mod obișnuit. Sensibilitatea la atingere a afișajului este, de asemenea, reglabilă, fiind utilă inclusiv celor a căror muncă implică utilizarea mănușilor, asigurând astfel că nu le este pusă în pericol sănătatea sau siguranța.

Galaxy Tab Active4 Pro vine și cu o creștere semnificativă a volumului maxim, astfel încât cei care lucrează pe teren să poată auzi sunetele clar, chiar și în medii zgomotoase.

Tableta este compatibilă cu o serie de accesorii de la Samsung și partenerii terți, de la huse proiectate ergonomic, cu mâner sau de tip stand, până la suporturi de încărcare, huse cu tastatură atașabile sau scanere de coduri de bare portabile.

Galaxy Tab Active4 Pro dispune de cel mai bun  software și hardware puternic. One UI  oferă o experiență mobilă intuitivă, personalizată, în timp ce procesorul avansat octa-core permite angajaților să rămână conectați și productivi, asigurând viteze de procesare mai rapide. Galaxy Tab Active4 Pro oferă, de asemenea, spațiu de stocare extensibil cu un card microSD opțional, astfel încât utilizatorii să poată păstra toate fișierele importante local, pe dispozitivul lor.

Galaxy Tab Active4 Pro dispune de o comunicare îmbunătățită în câmp apropiat (NFC) și o platformă Knox mobilă pentru POS (punct de vânzare) , ceea ce îl face un instrument deosebit de puternic pentru afacerile de vânzare cu amănuntul. Indiferent dacă este montat într-un registru de numerar sau utilizat ca punct de vânzare portabil, Galaxy Tab Active4 Pro permite o verificare mai rapidă și mai ușoară. Și cu Knox Capture, tableta poate funcționa ca un scaner de coduri de bare pentru urmărirea în timp real și verificarea inventarului.

Tableta are o baterie înlocuibilă și permite încărcarea rapidă prin stația POGO. Prin activarea modului No Battery, dispozitivul poate fi utilizat în continuare fără baterie, prevenind în același timp epuizarea bateriei, chiar și în medii cu temperaturi ridicate.

Pentru cei care lucrează de la birou, Galaxy Tab Active4 Pro le oferă opțiunea de a conecta tableta la un monitor prin Samsung DeX sau activarea modului Standalone pentru a emula o interfață desktop pe tabletă.

 

Tags: