LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

OPPO lansează în Europa telefoanele Reno7 Series și Find X5 Pro

Share

OPPO anunță completarea portofoliului regional de smartphone-uri cu modelele din seria Reno7 și cu vârful de gamă Find X5 Pro, care stabilește noi standarde în zona de filmare. Totodată, portofoliul este completat de căștile OPPO Enco X2, cu tehnologie de anulare a zgomotului.

Johnny Zhang, președintele OPPO Europa Centrală și de Est, a declarat: „Prin tradiția noastră de a transforma inovația în realitate, credem că putem continua să creștem sustenabil și că produsele noastre pot avea un impact facilitator asupra vieții locuitorilor. Lansarea seriilor Reno7 și Find X5 Pro marchează o nouă piatră de hotar în evoluția noastră din regiune și generează bazele pentru încă un an de creștere susținută”.

Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră portret de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching. Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau lansarea unui joc video.

OPPO a prezentat și Reno7 5G, un expert în portrete. Smartphone-ul funcționează pe un procesor MediaTek Dimensity 900 5G SoC cu 8 GB RAM+256 GB ROM, ce asigură o performanță fluidă, rapidă și eficientă.

Cu sistemul ColorOS 12 preinstalat, atât utilizatorii Reno7 5G, cât și Reno7 Lite 5G pot beneficia de funcții suplimentare precum Air Gestures, AI System Booster, Quick Startup, Game Focus Mode și AI Frame Rate Stabilizer, care oferă un divertisment fluid. Funcțiile de securitate includ ascunderea notificărilor detaliate dacă smartphone-ul detectează că o persoană străină se uită la ecranul telefonului.

Echipat cu noul procesor de imagine, MariSilicon X, Find X5 Pro este conceput pentru a dezvălui detaliile fine pe timp de noapte. MariSilicon X este cel mai puternic NPU disponibil și rulează un algoritm avansat AI de reducere a zgomotului (AINR), proiectat de Institutul de Cercetare OPPO. Acesta poate detecta și reduce zgomotul în fiecare cadru, pixel cu pixel, păstrând în același timp detaliile, cum ar fi tonul pielii și acuratețea culorii. Rezultatul este o experiență semnificativ îmbunătățită, mai puțină granulație și o reproducere superioară a culorilor, făcând posibilă pentru prima dată filmarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android.

Cel mai recent model de căști true wireless OPPO Enco X2 vine cu sistemul acustic SuperDBEE dezvoltat împreună cu gigantul audio nordic Dynaudio. De asemenea, Enco X2 au certificarea Hi-Res Audio Wireless și beneficiază de noul Codec audio Low Latency High-Definition (LHDC) 4.0.

Disponibilitate
Reno7 Lite 5G, Reno7 5G și Enco X2 vor fi disponibile în România, începând din 2 mai. Find X5 Pro este disponibil la toți partenerii OPPO din România.

Tags: