LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

OnePlus oferă detalii despre cea de-a doua generație a camerei Hasselblad pentru mobil, disponibilă pe OnePlus 10 Pro

Share

Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a dezvăluit detaliile celei de-a doua generații a Hasselblad Camera for Mobile, prezentă pe cel mai nou smartphone flagship – OnePlus 10 Pro.

Camera de pe OnePlus 10 Pro dispune de o serie de noi funcții posibile prin parteneriatul OnePlus cu legendarul producător de camere foto Hasselblad, cum ar fi OnePlus Billion Color Solution și modul Hasselblad Pro de a doua generație cu RAW+. În plus, sistemul de camere al lui OnePlus 10 Pro vine și cu un nou Movie Mode și o cameră ultra-wide de 150° care le permite utilizatorilor să surprindă lumea într-o perspectivă complet nouă.

OnePlus Billion Color Solution
Soluția OnePlus Billion Color permite ca Natural Color Calibration with Hasselblad pe OnePlus 10 Pro să fie aplicată la peste un miliard de culori. Aceasta înseamnă că OnePlus 10 Pro este primul dispozitiv OnePlus dotat cu un sistem de camere care filmează în culori complete pe 10 biți pentru a oferi o afișare mai naturală a culorii în fiecare fotografie. Datorită puterii OnePlus Billion Color Solution, OnePlus 10 Pro face fotografii cu o creștere de 25% a acoperirii gamei de culori DCI-P3 și poate procesa de 64 de ori mai multă culoare decât predecesorul său – OnePlus 9 Pro. Culoarea pe 10 biți este disponibilă pe fiecare dintre cele trei camere de pe spatele OnePlus 10 Pro – camera principală, telefoto și ultra-wide – și practic elimină toate benzile de culoare din fotografii, rezultând tranziții netede de culoare ori de câte ori este apăsat butonul declanșator al camerei.

A doua generație de Hasselblad Pro Mode
OnePlus 10 Pro este dotat cu a doua generație a Hasselblad Pro Mode, pentru toate cele trei camere din spate și permite fiecăreia să captureze fotografii în RAW pe 12 biți, cu Hasselblad Natural Color Solution. De asemenea, Hasselblad Pro Mode de a doua generație de pe OnePlus 10 Pro acceptă un nou format RAW îmbunătățit numit RAW+, care oferă toate beneficiile captării într-un format RAW cu elementele de fotografie computațională ale smartphone-ului. Acest lucru are ca rezultat fișiere foto de cea mai înaltă calitate, cu o gamă dinamică mai mare și cu reducerea zgomotului, ideale pentru utilizatorii cărora le place să-și editeze fotografiile.

Cameră ultra-wide de 150°
OnePlus 10 Pro are un nou senzor ultra-wide care oferă un câmp vizual de 150° – de până la patru ori mai larg decât camerele ultra-wide tradiționale. Câmpul vizual crescut le permite utilizatorilor să surprindă și mai mult în fotografiile lor, iar versatilitatea îmbunătățită încurajează creativitatea.

Camera ultra-wide de 150° de pe OnePlus 10 Pro aduce un nou mod Fisheye care reproduce aspectul camerelor dedicate fisheye și oferă o perspectivă nouă de fotografie.

De asemenea, camera ultra-wide a lui OnePlus 10 Pro poate capta fotografii într-un câmp vizual mai tradițional de 110°, care dispune de corecția distorsiunii prin AI.

Movie Mode
Film Mode debutează pe OnePlus 10 Pro și permite ajustarea ISO, viteza obturatorului și multe altele înainte și în timpul capturii video. În plus, Film Mode permite filmarea într-un format LOG fără un profil de imagine prestabilit. De asemenea, filmările capturate într-un format LOG oferă o gamă dinamică mai mare și mai multe informații în umbre și lumini.

Disponibilitate
OnePlus 10 Pro va fi lansat mai întâi în China marți, 11 ianuarie, la ora 8:00, ora României, urmat de o lansare în India, Europa și America de Nord la o dată ulterioară în 2022.

Tags:

You Might also Like