LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Intracom Telecom continuă modernizarea rețelei wireless a Lintasarta din Indonezia

Share

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat extinderea furnizării echipamentelor sale Point-to-Multipoint (PtMP) WiBAS™-OSDR (hub) și WiBAS™-Connect (terminal) în banda de 10,5 GHz, către Lintasarta, o companie care oferă soluții complete în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) din Indonezia. Intracom Telecom livrează echipamentele menționate mai sus prin intermediul Abhimata, un integrator de sisteme și furnizor de soluții de telecomunicații indonezian.

Experiența Lintasarta în ceea ce privește tehnologia WiBAS™ datează din 2014. Operatorul, prin această extindere a contractului de furnizare, continuă să investească în tehnologiile FWA testate pe teren ale Intracom Telecom, oferind servicii fiabile de conectivitate în bandă largă pentru un număr din ce în ce mai mare de abonați de tip enterprise din Indonezia. Finalizarea proiectului este prevăzută pentru trimestrul Q1 din 2023.

Sitemele radio WiBAS™ de la Intracom Telecom (PtMP) răspund perfect nevoii furnizorilor de servicii de a implementa o infrastructură de bandă largă de înaltă calitate și de a conecta rapid companiile, permițând în același timp introducerea de noi servicii pentru o experiență optimă a abonaților. Datorită fiabilității sale foarte ridicate și a designului ușor, sistemul radio WiBAS™ poate fi instalat cu ușurință de către personalul non-telecom la stațiile de bază sau pe acoperișuri.

Herbudi Wibowo, General Manager Supply Chain Management Lintasarta, a declarat: “Sperăm ca suportul din partea Intracom Telecom să îmbunătățească calitatea serviciilor de telecomunicații pe care le oferim clienților și ca aceștia să beneficieze de servicii optimizate din partea Lintasarta.”

John Tenidis, Marketing Director of Intracom Telecom’s wireless solutions portfolio wireless al Intracom Telecom, a remarcat: “Suntem foarte încântați să furnizăm Lintasarta cu soluția noastră emblematică WiBAS™ FWA, care oferă cea mai mare capacitate existentă pe piață, și să contribuim la obiectivele lor de extindere a rețelei. Fiabilitatea sistemului nostru de a funcționa în condiții dificile de mediu (ploaie), furnizând servicii în bandă largă fără întrerupere la o distanță extinsă, a jucat un rol esențial în timpul procesului de selecție a furnizorului de către client.”

Tags: