LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

InstantSpace a lansat o platformă de rezervări de spații pentru evenimente

Share

InstantSpace a lansat o platformă de rezervări rapide de spații pentru evenimente și servicii conexe.

Compania a atras totodată o nouă rundă de finanțare, în valoare totală de 500.000 de euro, condusă de  EGV, cu participarea Sparking Capital și a unor business angels străini, la o evaluare a companiei de 4 milioane euro. DLA Piper a furnizat consultanță juridică în România iar compania de avocatură Igal Arnon în Israel.

InstantSpace este prima companie conectată direct la sistemele de management hoteliere, care simplifică întregul proces de rezervare a spațiilor pentru evenimente și de contractare a serviciilor conexe (catering, închirierea echipamentelor tehnice, cazare etc). Practic, închirierea unui spațiu pentru un eveniment / conferință și a serviciilor necesare este acum la fel de ușor de realizat ca și rezervarea unei camere pe platforme populare precum booking.com sau expedia.com.

Începând de astăzi, oricine este interesat de organizarea unui eveniment poate vizita instant.space pentru a selecta cel mai potrivit hotel, a verifica datele disponibile și pentru a rezerva imediat un spațiu pentru un eveniment. Compania are în plan lansarea pe piața din Israel în viitorul apropiat.

Tags: