LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Dan Boabeș, country manag-er al BlackCab

Share

Dan Boabeș, manager cu peste 20 de ani de experiență în telecomunicații și IT,  a fost numit country manager al BlackCab, companie care oferă servicii premium de transport alternativ în București, Timișoara, Cluj și Constanța. Managerul a preluat noua funcție în luna mai.

De-a lungul anilor, Dan Boabeș (48 de ani) a fondat companii precum SimPlus – un agregator de plăți prin intermediul telefonului mobil, CityLink – furnizor de servicii de car sharing sau proiectul de sănătate mintală și well-being 4mind.ro.

Printre obiectivele noului manager se numără creșterea cotei de piață, consolidarea poziției de lider pe segmentul premium B2B, creșterea profitabilității, extinderea activității în cele mai mari orașe din țară precum și atragerea unor surse de finanțare pentru susținerea obiectivelor.

BlackCab oferă servicii în București, Timișoara, Cluj și Constanța.

“Ne dorim ca până la finalul anului să acoperim cele mai mari opt orașe din punctul de vedere al populației. O provocare este și creșterea prețului la combustibil, de aceea ne pregătim ca la finalul lui 2023 o parte semnificativă din flotă să fie complet electrică”, a declarat Dan Boabeș, country manager BlackCab.

Profilul clienților BlackCab este format atât din companii (cei mai mulți dintre directorii executivi ai celor mai mari 500 companii din România folosesc serviciile BlackCab) cât și din persoane fizice care doresc acces periodic la servicii de transport de calitate.

Tags: