LOADING

Type to search

STIRI TECH

Leica si Panasonic au semnat un acord de colaborare strategică; “Tehnologia L²”, simbolul colaborării

Share

Panasonic Entertainment & Communication Corporation, divizia de business responsabilă cu tehnologia LUMIX, și Leica Camera AG anunță un nou acord pentru o colaborare cuprinzătoare și extinsă. Ambele companii se angajează să își intensifice relația în sfera competențelor lor de bază și să dezvolte noi tehnologii și soluții sub noua denumire “L² Technology” (L square Technology), care este reprezentată simbolic de cei doi “L” din “LEICA” și “LUMIX “.

Tehnologia L² are la bază combinarea tehnologiilor și know-how-ului celor două companii pentru crearea de viitoare produse – camere și obiective, software de ultimă generație precum și crearea de tehnologii și soluții care să ofere un plus valoare. Prin intermediul acestei colaborări, se va maximiza combinația dintre tehnologia optică și de imagine Leica și tehnologia video și digitală de la Panasonic, cultivate de-a lungul multor ani, iar cele două companii vor putea explora împreună un nou nivel de creativitate și de redare a imaginii. Tehnologia L² va crea o nouă lume a imaginii.

Atât Leica, cât și Panasonic vor investi în comun în noile tehnologii și vor încorpora totodată tehnologiile dezvoltate de fiecare companie în parte pentru a îmbunătăți și mai mult capacitățile produselor lor. Pe viitor, fiecare companie va utiliza termenul Tehnologia L² în activitățile ei de marketing.

Tags:

You Might also Like