SoftServe, numită de NVIDIA partenerul anului în EMEA pe consultanță

Share

SoftServe, una dintre cele mai importante companii de consultanță IT din regiune, primește, pentru al doilea an consecutiv, distincția de partener al anului NVIDIA pentru regiunea EMEA. Anul acesta, compania a primit premiul partenerul anului pentru servicii de consultanță, fiind o recunoaștere a eforturilor și pregătirii de care au dat dovadă angajații SoftServe, dar și a implicării companiei în promovarea și utilizarea internă a tehnologiilor full-stack de la NVIDIA.

Cele două companii colaborează de mai bine de cinci ani, iar în cadrul acestui parteneriat, SoftServe dezvoltă soluții IT care ajută business-urile să maximizeze utilizarea platformelor și tehnologiilor NVIDIA. În 2023, SoftServe a obținut de la NVIDIA premiul pentru Partenerul cu Impact Remarcabil al Anului, pentru contribuția semnificativă în diverse domenii de expertiză, inclusiv pentru soluțiile de realitate virtuală și augmentată.

Premiile NVIDIA Partner Awards EMEA sunt o ocazie de a recunoaște contribuțiile partenerilor strategici, cum ar fi SoftServe. Compania a făcut investiții semnificative în dezvoltarea practicii dedicate inteligenței artificiale generative (Gen AI), a realizat proiecte pentru clienți cu ajutorul NVIDIA Omniverse și a contribuit la formarea de specialiști prin intermediul SoftServe University. Astfel, a sporit valoarea adusă și a consolidat ecosistemul NVIDIA în regiune. În cadrul ediției de anul acesta, au fost anunțați 11 câștigători la cele șase categorii ale premiilor pentru parteneri NVIDIA EMEA.

Ceea ce facem cu și pentru NVIDIA nu numai că a generat un palmares de proiecte de succes, dar a oferit și argumente solide pentru această recunoaștere. Dedicarea noastră în a furniza valoare adăugată pentru clienți, folosind tehnologiile NVIDIA, este de neegalat, iar premiul primit reprezintă apogeul eforturilor noastre”, declară Volodymyr Semenyshyn, președintele SoftServe pentru EMEA.

Colaborarea dintre NVIDIA și SoftServe, în calitate de membru al NVIDIA Partner Network (NPN), a generat progrese tehnologice semnificative pentru companiile din EMEA. Un exemplu este realizarea unui proiect prin care produsele de iluminat fizice au fost transformate în duplicate fotorealiste într-un mediu virtual, pentru un important furnizor european de automobile. O astfel de soluție permite efectuarea de teste și simulări în realitatea augmentată, o opțiune mult mai sigură, mai rapidă și mai profitabilă pentru organizații.