LOADING

Type to search

TECH

Zyxel – Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) – soluția ideală pentru IMM-uri

Share

Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singură persoană  pe zona IT la birou care configurează stații de lucru pentru noii angajați, instalează / întreține software-ul, recomandă achizițiile IT, oferă asistență tehnică și realizează upgrade-uri. Un MSP gestionează mai multe domenii ale companiei dumneavoastră – de la personal și resurse umane la salarizare, infrastructură IT, gestionarea furnizorilor, securitate, administrare și aplicații.

MSP-urile se pot ocupa de cele mai complexe procese de afaceri. MSP-urile sunt angajate pentru a fi parteneri strategici, obiectivul principal fiind acela de a opera afacerile în mod eficient. Potrivit Gartner, un furnizor de servicii gestionate (MSP) oferă suport pentru rețeaua, infrastructura și securitatea, prin asistență continuă.

MSP-urile se află acum într-o poziție de prim rang de la pandemie. La începutul pandemiei, observam o nevoie imediată de schimbare a modului în care rețelele sunt implementate, întreținute și gestionate. Furnizorii de servicii gestionate se află într-o poziție excelentă pentru a ajuta clienții să construiască și să gestioneze rețele care să răspundă nevoilor noii normalități. În calitate de MSP, veți fi echipat pentru a sprijini provocările moderne ale rețelei și pentru a asigura noi fluxuri de venituri pentru afacerea dvs.

Se anticipează că industria MSP va înregistra un CAGR de 11% până în 2025. De aceea, la Zyxel, le permitem revânzătorilor să implementeze cu ușurință servicii gestionate în portofoliul lor existent, îmbunătățind în același timp oferta de servicii gestionate a MSP-urilor existente.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *