Yango lansează noul serviciu Premium în București

1012

Începând de astăzi, aplicația de ride-hailing Yango introduce noul serviciu Premium în București, în completarea opțiunilor Econom, Confort și Taxi. Noua categorie permite pasagerilor să se bucure de experiența unei călătorii de lux cu mașini din clasa premium, potrivite pentru standardele înalte de calitate pe care le va oferi acest serviciu, la cel mai bun tarif din București pentru acest segment.

Opțiunea va oferi utilizatorilor Yango accesul la automobile precum Mercedes-Benz Clasa E și Clasa S, Audi A6 și A8 sau BMW Seria 5 și Seria 7. În ceea ce privește șoferii, aceștia vor fi atent selecționați, dintre cei cu un rating mare în aplicație, vor avea o ținută elegantă și vor întâmpina pasagerii deschizându-le ușa la urcarea în vehicul. În plus, vor consulta întotdeauna preferințele pasagerilor legate de muzica pe care vor să o asculte în timpul cursei sau rutele pe care le preferă pentru a ajunge la destinație.

„În urma feedback-ului primit de la utilizatorii noștri, am observat o cerere mare pentru acest tip de serviciu, atât din partea clienților business, care au nevoie de mobilitate și servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru întâlnirile de afaceri, cât și de la cei care au un eveniment important în viața lor sau, de ce nu, vor o notă de lux în timpul unei zile obișnuite. Utilizatorii Yango care aleg cursele Premium vor beneficia de mașini din clasa superioară, dotate cu tot confortul, dar și șoferi atenți la fiecare detaliu, care le vor asigura o călătorie impecabilă”, declară Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.

Cursele comandate prin noua opțiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei. De exemplu, o cursă de la Piața Unirii până în Cartierul Francez va costa în jur de 39 lei, în timp ce o călătorie din AFI Cotroceni Mall către cartierul Primăverii costă circa 35 lei.

Pe lângă noua categorie Premium, clienții Yango pot beneficia în continuare de serviciile Econom – care oferă călătorii la prețuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei sau Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.