Yale lansează Linus, încuietoarea inteligentă cu funcții inovatoare

823

Yale, expertul în securitate la domiciliu, a lansat Linus®, o încuietoare inteligentă pentru ușă, fără cheie, concepută pentru a securiza și îmbunătăți accesul în locuințe, dar și pentru a deschide noi orizonturi în ceea ce privește accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrări, închiriere pe termen scurt, curățenie sau babysitting.

Pe piața locală, brandul Yale este parte a companiei ASSA ABLOY România, filială a grupului suedezo – finlandez cu același nume, lider global în soluții de acces.

Noua încuietoare inteligentă Linus® de la Yale permite utilizatorilor să încuie și să descuie ușa de oriunde s-ar afla. Având la bază o tehnologie software avansată și beneficiind de aplicația mobilă intuitivă Yale Access, Linus® permite intrarea fără cheie. Aceasta oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a vedea cine și când vine, de a acorda chei virtuale pentru oaspeți și de a verifica dacă ușa este deschisă sau închisă.

Un avantaj major al Linus® este faptul că poate transforma orice ușă într-una inteligentă, deoarece poate fi integrată cu ușurință, fără asistență tehnică, pe orice tip de ușă nouă sau deja existentă. Dispunând de tehnologie de ultimă generație, încuietoarea inteligentă se conectează și cu sistemele smart home de top din locuință, cu cele de asistență vocală și cu platformele de închiriere a caselor, pentru un control și o gestionare ușoară a accesului.

Ne bucurăm că putem lansa pe piața din România un produs precum Yale Linus® deoarece am observat tot mai mult, în ultimii ani, dorința românilor de a utiliza produse smart pentru casă. Cu noua încuietoare inteligentă de la Yale suntem convinși că oferim cea mai bună soluție pentru un acces sigur, încorporând un design deosebit”, a declarat Florin Tihulcă, Managing Director ASSA ABLOY Opening Solutions România.

Încuietoarea inteligentă Yale Linus® este disponibilă pe piața din România cu un preț cuprins între 1.235  -1.499 lei, în magazinele Dedeman, eMAG, Altex și, în curând, și la alți parteneri.