XPG va lansa noile module de gaming DDR5 în al treilea trimestru al anului 2021

196

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi că va lansa noile module de memorie DDR5 pentru gaming în Q3 2021.

Noua serie de produse va fi cunoscută sub numele de CASTER. Modulele vor oferi frecvențe cuprinse între 6000 și 7400 MHz și vor avea capacități de 8, 16 sau 32 GB. XPG a lucrat îndeaproape cu partenerii săi, producători de plăci de bază, inclusiv GIGABYTE, MSI, ASUS și ASRock, pentru a asigura cel mai înalt nivel de compatibilitate și capacitatea de a obține performanțe extreme de overclocking.

Noile module DDR5 vor veni în două variante, cu și fără iluminare RGB. În ciuda acestei diferențe, dispozitivele au un design elegant și modern, cu grosime redusă și contrast textural prin utilizarea a două tratamente de suprafață, unul lucios și unul mat. Pentru a comunica marca XPG, modulele prezintă diagonale care se intersectează cu linii și caneluri care formează forme geometrice și forme X, sugerând identitatea vizuală a mărcii XPG.

Noile module DDR5 ale XPG sunt setate pentru a oferi gamerilor și pasionaților de PC o îmbunătățire vizibilă față de modulele DDR4. Pe lângă frecvențe mai mari, de peste 4800MHz, modulele vor fi mai eficiente și din punct de vedere energetic, funcționând la 1,1V comparativ cu 1,2V. Mai mult decât atât, modulele vor fi construite cu un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) și tehnologie Error Correcting Code (ECC), pentru eficiență și stabilitate sporite.