XPG lansează modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D50 RGB

494

ADATA anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 RGB. Cu viteze ce ating până la 4800MHz, o capacitate maximă de 32GB și un design elegant, noile memorii XPG SPECTRIX D50 oferă performanța pe care gamerii, overclockerii și pasionații de PC o vor aprecia.

Realizate cu chip-uri și PCBs de cea mai înaltă calitate, XPG D50 asigură stabilitate și fiabilitate deplină, alături de frecvențe ce ating până la 4800MHz. În plus, acestea sunt compatibile cu cele mai noi platforme Intel® și AMD. Pentru a se asigura că toate performanțele uimitoare din interior sunt protejate de impact, XPG D50 oferă un radiator termic robust, cu grosime a peretelui de aproape 2mm, pentru durabilitate excelentă. D50 acceptă Intel XMP 2.0 pentru overclocking stabil, fără a fi nevoie să intrați în BIOS.

XPG D50 are un exterior modern și elegant, cu linii geometrice simple și un panou RGB triunghiular care se potrivește perfect cu designul general al modulelor. Cu aplicația XPG RGB Sync sau un alt software RGB de la mărci recunoscute de plăci de bază, utilizatorii pot comuta între trei moduri RGB – Static, Breathing și Comet. Pe lângă cele trei moduri, acestea pot fi setate și pe modul Muzică pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Disponibilitatea exactă a acestor produse poate varia în funcție de regiune.