XPG dezvăluie ultrabookul de gaming Xenia Xe cu certificare Intel EVO™

300

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi noua colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” performant, subțire și ușor, certificat EVO™: XPG XENIA Xe.

Cu un design elegant și modern, XPG XENIA Xe este construit cu un șasiu premium din aluminiu anodizat CNC și are o grosime totală de numai 14,9 mm și o greutate de 1,65 kg. Ultrabookul este echipat cu un procesor Intel® Core ™ i5-1135G7 sau i7-1165G7 din generația a 11-a, grafică Intel® Iris® Xe, display tactil Full HD IPS de 15.6”cu rezoluție de 1080P, precum și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 super rapid.

Suntem foarte încântați să anunțăm XPG XENIA Xe în comunitatea noastră de gaming deoarece ne păstrăm angajamentul de a oferi produse premium și de înaltă calitate. XPG XENIA Xe este un exemplu important pentru publicul nostru de a avea acces la cea mai bună tehnologie oferită de Intel”, a declarat Alex Yin, Chief Gaming Officer și General Manager la XPG. „Acest sistem este conceput pentru utilizatorii care își doresc un dispozitiv versatil, potrivit pentru orice stil de viață, cu o construcție solidă și care poate atrage atenția prin designul său elegant și simplu, oferind în același timp suficientă putere pentru orice tip de utilizare zilnică, inclusiv jocuri în mișcare sau creare de conținut.”

XENIA Xe este conceput pentru a fi un dispozitiv performant, care corespunde cerințelor platformei Intel® EVO™. Acesta asigură până la 16 ore de autonomie a bateriei, suport pentru încărcare rapidă, activare instantanee într-o secundă, Windows login, conectivitate ultra-rapidă Thunderbolt™ 4, tehnologie wireless avansată Intel® Wi-Fi 6, un ecran tactil uimitor de 15,6”, plus difuzoare hi-fi, microfoane compatibile cu Far-Field și o cameră web IR pentru a îmbunătăți experiența de interacțiune și de participare la conferințe.