Vodafone România în parteneriat cu Global Payments oferă clienților companii aplicația de plată GP Tom, care transformă telefonul mobil în dispozitiv POS

1004

Vodafone România în parteneriat cu Global Payments lansează o ofertă integrată pentru digitalizarea încasărilor prin aplicația GP Tom, ce permite comercianților acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Aplicația de plată GP Tom este compatibilă cu orice smartphone cu sistem de operare Android 8.x, prevăzut cu tehnologia NFC.

GP Tom permite comercianților să încaseze pe loc, de oriunde, transformând telefonul mobil în dispozitiv de plată, fără a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, soluția GP Tom este ideală pentru firmele care desfășoară activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unități de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri companii o soluție digitală inovatoare, care le permite acestora să fructifice orice oportunitate de vânzare, prin acceptarea plăților cu cardul oriunde și oricând, prin intermediul unui smartphone, în locul clasicului POS. Noua soluție răspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate și ușurință în utilizare ale micilor antreprenori și afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atât mai mari în contextul actual. În plus, Vodafone vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care oferă comercianților tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicație de acceptare a plăților cu cardul, inclusiv servicii de date și voce mobile, smartphone compatibil și soluția de antivirus pentru protecția și securitatea dispozitivului mobil”, a spus Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone România.

Ne-am propus să venim în sprijinul afacerilor mici și mijlocii cu o ofertă unică, care să integreze soluția mobilă compatibilă pentru aplicația de plată inovativă GP Tom, iar parteneriatul cu Vodafone România reprezintă liantul perfect pentru digitalizarea fluxului de încasări. Rata de adopție a aplicației inovative de plată GP Tom este în continuă creștere, iar integrarea acesteia în portofoliul de servicii Vodafone pentru business asigură o accesabilitate mult mai facilă și o răspândire semnificativă către mediul de afaceri”, a declarat Cătălin Moise, Country Manager Global Payments România.

Vodafone România pune la dispoziția clienților companii pachete complete începând de la 9 euro/lună, care includ servicii de date și voce mobile, soluția de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuită 24 de luni și smartphone compatibil cu soluția GP Tom.

Comercianții pot accesa pachetele de comunicații și aplicația de plată GP Tom direct în magazinele Vodafone, prin consultanții business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numărul 0790.700.800.

Aplicația GP Tom poate fi descărcată din Google Play Store. Imediat după activare, comercianții pot accepta plăți contactless efectuate cu orice tip de card, rapid și în siguranță. Tranzacțiile prin intermediul GP Tom se vor face în deplină siguranță, respectând standardele de securitate din industria plăților. Aplicația GP Tom asigură procesarea rapidă a tranzacțiilor și oferă informații în timp real despre încasările efectuate. Odată realizată plata, chitanța poate fi trimisă clientului prin email, SMS sau QR code.