Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week

776

Evenimentul central al celei de-a treia ediții a Bucharest Gaming Week 2019 va avea loc pe 9 și 10 noiembrie 2019 la Palatul Parlamentului din București. Aici, peste 10.000 de jucători vor participa și vor juca cele mai populare jocuri având totodată șansa de a își cunoaște influencerii preferați.

De asemenea, jucătorii vor avea ocazia să descopere producțiile studiourilor de dezvoltare a jocurilor din România. Obiectivul principal al Bucharest Gaming Week, atât în cadrul evenimentului central, cât și în cadrul celorlalte evenimente care vor avea loc în perioada 4-10 noiembrie, este de a evidenția întregul univers legat de lumea jocurilor – de la regia artei, programarea, educația necesară pentru dezvoltarea jocurilor, tehnologiile și produsele de top, până la jocul ca și concept de divertisment și esport.

Finalele Campionatului ESL din Europa de Sud-Est vor fi găzduite în Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire civilă din lume cu funcție administrativă. Este cel de-al 10-lea sezon al Campionatului ESL din Europa de Sud-Est (ESL SEC) – cea mai longevivă competiție profesională din regiune. Cele mai bune echipe de Counter-Strike – Globall Offensive și Mobile Brawl Stars vor concura în direct, în fața publicului din București, în timp ce transmisiunea va fi difuzată în regiune în limbile locale. Un număr de 350 de echipe și 1581 de jucători unici au participat la cel de-al zecelea sezon al ESL SEC, dar doar cei mai buni dintre cei mai buni se vor lupta în finalele live.

In 2019, Vodafone și ESL au lansat Vodafone 5G ESL Mobile Open – campionat de gaming mobil ce a adus în premieră prima mare finală internațională pentru sporturile electronice competitive cu ajutorul unei rețelei 5G. Campionatul Vodafone 5G ESL Mobile Open a început pe 31 mai și s-a desfășurat până pe 29 septembrie 2019. Acesta a fost adresat jucătorilor din 17 țări unde Vodafone este prezent.