Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2021

522

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

Vodafone România a înregistrat performanțe bune, în ciuda contextului dificil din trimestrul încheiat la 30 iunie 2021.

Veniturile din servicii se află la valoarea de 190,9 milioane de euro și continuă să fie stabile pe evoluția trimestrială.

Baza de clienți a Vodafone România a atins valoarea de 11.2 milioane de clienți la 30 iunie 2021.

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România: Sunt încântat să mă alătur Vodafone România și să continui să dezvolt, împreună cu echipa, prezența Vodafone în țară. Vom continua să ne consolidăm poziția de lider în inovație și rețele excelente de comunicații electronice pentru a oferi tuturor clienților și partenerilor cea mai bună experiență de utilizare și servicii complet convergente. În același timp, ne vom concentra pe extinderea contribuției noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide și fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi și va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată și că nimeni nu este lăsat în urmă.

De asemenea, este misiunea noastră să conectăm pentru un viitor mai bun prin facilitarea accesului la educație în zonele defavorizate. Am încredere că, împreună cu echipa de profesioniști a Vodafone România, vom dezvolta proiecte semnificative care vor avea un impact pozitiv pentru aceste domenii și, în cele din urmă, pentru întreaga societate românească”.