Triburile Europei se lansează la nivel mondial pe 19 februarie, exclusiv pe Netflix

619

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță: TRIBURILE EUROPEI.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, alături de Maximilian Vetter, au produs această aventură sci-fi impresionantă. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

Rachel Eggebeen, Director EMEA Original Series la Netflix: „Viziunea lui Philip Koch pentru viitor este un produs de divertisment palpitant. Ne bucurăm să oferim lumii această poveste curajoasă, alături de Wiedemann & Berg.” Producătorul exectiv Quirin Berg adaugă: „TRIBURILE EUROPEI reprezintă o saga fascinantă, o aventură extraordinară care poate inspira oamenii din toată lumea.”


Sinopsis
2074: După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

Credits
Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci, Robert Finster, Ana Ularu, Jeanette Hain, Benjamin Sadler, Jannik Schümann and James Faulkner
Producători executivi: Quirin Berg, Max Wiedemann & Maximilian Vetter
Producător executiv, Showrunner și scenarist principal, Regizor (episoadele 1,2,6) : Philip Koch
Scenariști (ep 2-6): Jana Burbach, Benjamin Seiler
Regizor (ep 3,4,5): Florian Baxmeyer
Director of Photography: Christian Rein
Coorodonator casting: Simone Bär
Designer producție: Julian Wagner
Editor principal: Alexander Berner
Compozitor: Clinton Shorter
Designer costume: Thomas Oláh