Tony Chen, CEO și fondator OPPO, prezintă strategia de dezvoltare a tehnologiilor companiei

532

În cadrul conferinței internaționale OPPO INNO DAY 2020, compania a prezentat viziunea “Tehnologie Pentru Omenire, Bunătate pentru Lume” și strategia de dezvoltare a tehnologiei 3+N+X care are ca prim scop îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

OPPO X 2021, un concept de dispozitiv rulabil, OPPO AR Glass 2021 și OPPO CybeReal AR au fost prezentate în premieră publicului, deschizând noi posibilități de interacțiune între oameni și tehnologie.

În cadrul OPPO INNO DAY 2020, Tony Chen, CEO și fondator OPPO, a susținut determinarea companiei de a oferi cele mai impresionante și inovatoare produse prin intermediul strategiei de dezvoltare a tehnologiei 3+N+X. OPPO crede în filosofia „Tehnologie Pentru Omenire, Bunătate pentru Lume”- care susține că inovațiile trebuie să fie centrate pe oameni și nevoile acestora.

OPPO folosește tehnologia pentru a surprinde frumusețea din jurul nostru și pentru a permite explorarea imaginației din viitor; extrapolând, OPPO pune la dispoziția tuturor mijloace de a ne trăi viața în cel mai bun mod posibil. Tocmai de aceea am decis să aplicăm strategia de dezvoltare tehnologică 3+N+X pe termen lung”, a declarat Tony Chen.

Cifra „3” din denumire face referire la tehnologiile de bază: hardware, software și tehnologii de servicii, care contribuie la o viață smart integrată pentru utilizatorii de peste tot în lume. Litera „N” reprezintă cumulul de capacități esențiale pe care le au produsele OPPO cum ar fi Inteligența Artificială, securitate și confidențialitate, multimedia și interconectivitate. Ultimul caracter al denumirii, „X” face referire la tehnologiile de ultimă oră diferențiatoare cum ar fi încărcarea rapidă, care au ca scop îmbunătățirea experienței oferite utilizatorilor.

Levin Liu, Vicepreședinte și Șeful Institutului de Cercetare OPPO a afirmat că „este important să dezvoltăm tehnologii capabile, dar este cu atât mai important să le integrăm într-un mod inovativ. OPPO crede cu adevărat că utilizatorii trebuie să se bucure de beneficiile tehnologiilor fără a percepe complexitatea acestora”.