Telekom Romania anunţă noile dispozitive Samsung Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, disponibile la precomandă

1340

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru cea mai puternică gamă Note de până acum, formată din Galaxy Note20, pentru utilizatorii care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă și joacă și Galaxy Note20 Ultra, concepută pentru fanii loiali Note, care își doresc putere și productivitate de ultimă generație.

Astfel, până în data de 20 august 2020, clienții pot înregistra precomenzi pentru Galaxy Note20 Ultra împreună cu căștile Galaxy Buds Live și pentru Galaxy Note20 împreună cu căștile Galaxy Buds, pe website-ul companiei – telekom.ro.

Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele Telekom, precum și din magazinele partenerilor începând din 21 august 2020.

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:  

Elementele definitorii ale lui Galaxy Note, S Pen-ul și Samsung Notes, au trecut printr-un proces de evoluție continuă pentru a oferi o experiență naturală de scriere de tip pen-to-paper, controlată digital. Aceste caracteristici sunt extinse și mai mult pe seria Galaxy Note20:

  • S Pen-ul îmbunătățit oferă cea mai recentă și completă experiență de scriere digitală, precizie și un timp de reacție de neegalat. Noua funcție a S Pen-ului de a acționa de oriunde permite navigarea cu ușurință indiferent de aplicația folosită.
  • Samsung Notes transformă automat scrierea de mână dezordonată într-una lizibilă. De asemenea, noi funcții sunt disponibile acum pentru a edita, adnota și evidenția PDF-uri sau prezentări Microsoft PowerPoint direct în Samsung Notes. În același timp, printr-o nouă opțiune se poate înregistra audio în timp ce utilizatorul ia notițe, iar pentru a asculta o anumită parte din însemnări trebuie doar să fie selectat un cuvânt din text, iar înregistrarea va începe din acel moment. Noile dispozitive vin și cu o gestionare intuitivă de foldere, care eficientizează găsirea oricărui document dorit.
  • Funcția Link to Windows a fost actualizată și permite accesarea cu ușurință a aplicațiilor mobile de pe orice computer cu Windows 10.

În plus, pentru prima dată, cu Samsung DeX Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra pot fi conectate wireless la un Smart TV, utilizatorul putând gestiona două ecrane în mod simultan, cel al telefonului și ecranul televizorului.

Seria Galaxy Note20 este echipată cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy, Octa-Core, Exynos 990, 2×2.73 GHz & 2×2.50 GHz & 4×2.0 GHz. Dispune de o tehnologie de ultimă oră și de experiențe mobile la cel mai ridicat nivel de performanță, fără a sacrifica designul iconic și rezistent.

Galaxy Note20 Ultra (dimensiuni 77.2 x 164.8 x 8.1) are display dinamic AMOLED 2X de 6.9″ Edge și o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare și adaptarea automată la conținutul vizualizat, pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Aceasta este una inteligentă, de 4,500 mAh, ce rezistă întreaga zi și are o capacitate de încărcare super-rapidă, obținând o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute.

Galaxy Note20 (dimensiuni 75.2 x 161.6 x 8.3) are diplay super AMOLED de 6.7″ Flat, rată de refresh de 60 Hz și o baterie de 4,300 mAh, încărcarea totală realizându-se în 70 de minute.

Ambele telefoane sunt echipate cu instrumente profesioniste pentru a surprinde fotografii uimitoare și a înregistra videoclipuri cinematografice: raport de aspect 21: 9, înregistrare de 24fps, camera 8K, senzor laser pentru auto-focus ce permite o focalizare precisă, plus funcția Live Focus Video, care oferă fotografiilor profunzimea detaliilor din realitate.

Seria Note20 este completată de accesorii de top, printre care căștile wireless Galaxy Buds Live. Acestea au un design cu adevărat iconic și o potrivire confortabilă în ureche. Galaxy Buds Live sunt echipate cu trei microfoane și cu unitatea Pickup Voice și permit anularea activă a zgomotului de fundal.

Pentru mai multe informații, accesați telekom.ro.