Star Storage lansează programul “Tehnologie pentru Sănătate“

591

Star Storage, furnizor global de soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță lansarea programului „Tehnologie pentru Sănătate” pentru sprijinirea autorităților și mediului de afaceri în lupta cu COVID-19.

Astfel, pe toată durata crizei Coronavirus, Star Storage pune la dispoziție GRATUIT platforma STATUS (https://www.status-online.com/ro/) destinată interacțiunii digitale dintre pacienți, medici și furnizori de servicii medicale, inclusiv prin consultații virtuale și telemedicină.

În contextul actual generat de pandemia Covid-19 este mai important ca oricând să ne sprijinim reciproc pentru a depăși cu bine această perioadă. Umanitatea este mai mult decat propriul cerc (familie, prieteni, contacte profesionale). A avea grijă unul de celălalt, de oamenii pe care NU îi știm, ar trebui să facă parte din agenda noastră în aceste zile. În acest sens, în calitatea noastră de furnizor global de soluții și servicii IT destinate interacțiunii digitale, dorim să informăm asupra beneficiilor vitale ale utilizării tehnologiei în domeniul sănătății și, în egală măsură, să venim în sprijinul autorităților și furnizorilor de servicii medicale, cu soluții concrete pentru asigurarea continuării activității chiar și în situații dificile cum este aceasta.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Având în vedere evoluția pandemiei COVID-19, soluția Star Storage pentru sănătate, STATUS poate ajuta autoritățile statului în monitorizarea și controlul pandemiei și poate asigura continuitatea prestării serviciilor medicale către pacienți prin modalități de interacțiune digitale și telemedicină.

Platforma STATUS reprezintă mai mult decât telemedicină sau programări la medic, oferind functionalități complete dar simplu de utilizat pentru gestiunea afecțiunilor cronice pre-existente, monitorizare simptome și parametri relevanți pentru infecția COVID-19, controlul medicației, gestionarea programărilor, regăsirea celei mai bune opțiuni din punct de vedere specializare și proximitate pentru furnizorii de servicii medicale, obținerea unei a doua opinii, colaborare digitală completă doctor-pacient.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Utilizarea platformei STATUS, livrată ca serviciu din Centrul de Date Star Storage, aduce imediat un set extins de beneficii printre care:

  • Serviciu disponibil imediat – livrarea acestuia se face din Centrul de Date Star Storage, localizat în București;
  • Simplitate în utilizare și adopție rapidă– nu este nevoie de cunoștințe tehnice sau instruire specifică;
  • Scalabilitate rapidăa aplicației în funcție de nevoi, fără întreruperea activității;
  • Integrare facilăcu aplicațiile existente folosind standarde deschise;
  • Mobilitate și acces de la distanțăla documentele medicale în format electronic – clienți nativi pentru iOS și Android;
  • Suport tehnic 24x7x365oferit de o echipă locală de experți.