Sony lansează noua cameră Alpha 7C și un nou obiectiv zoom

670

Sony a anunțat astăzi mai multe adiții la gama sa de echipamente foto – noul body full-frame Alpha 7C (model ILCE-7C), obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 (model SEL2860) și blițul HVL-F28RM.

Alpha 7C este cel mai mic și mai ușor body full-frame din lume, oferind performanță fără compromisuri, funcții avansate de autofocalizare, capabilități video de înaltă rezoluție 4K și multe altele. Alături de cel mai mic și mai ușor obiectiv zoom standard din lume, FE 28-60mm F4-5.6, această combinație versatilă oferă o experiență inegalabilă, maximizând portabilitatea și versatilitatea fără a sacrifica puterea oferită de camerele full-frame. Blițul HVL-F28RM le permite utilizatorilor să-și extindă posibilitățile de exprimare fotografică, datorită structurii foarte compacte și funcției inteligente de control a intensității luminii, corelată cu recunoașterea facială oferită de camera foto.

Respectăm angajamentul Sony de a concepe cele mai bune echipamente posibile pentru nevoile clienților noștri”, a transmis Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. „Noul kit format din camera Alpha 7C și obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 oferă multe dintre cele mai avansate tehnologii ale noastre în materie de imagine, într-un design complet nou al celui mai mic și mai ușor sistem foto din lume format dintr-o cameră full-frame și un obiectiv. Acest kit deschide ușa unor noi posibilități pentru creatorii de conținut, punându-le în palmă puterea fără compromisuri a unui sistem full-frame.”

Preț și disponibilitate
Noua cameră compactă full-frame Alpha 7C va fi disponibilă din octombrie 2020 pentru un preț estimat de cca 10200 lei pentru body.

Obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 va fi disponibil de la începutul lunii ianuarie 2021 pentru un preț estimat de 2400 lei.

Un kit format din camera compactă full-frame Alpha 7C și obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 va fi, de asemenea, disponibil de la finalul lunii octombrie pentru un preț estimat de 11600 lei.

Blițul HVL-F28RM va fi disponibil începând din Noiembrie 2020 pentru un preț estimat de 1400 lei.