Sony își extinde gama Cinema Line și lansează camera profesională full-frame FX6

719

Sony a anunțat oficial noua cameră FX6 (model ILME-FX6V), cea mai recentă adiție a gamei Sony Cinema Line, o serie de produse care aduce experiența companiei în ceea ce privește tehnologia imaginii unui segment larg de regizori și creatori de conținut.

Gama Sony Cinema Line, ce include camerele VENICE și FX9, livrează un conținut cinematografic de top, urmare a experienței îndelungate a Sony în domeniul producției de camere digitale, precum și o operabilitate crescută, datorită design-ului inovator al body-ului, durabilității extinse și personalizării intuitive.

Ca parte a noii game Cinema Line, noua cameră FX6 încorporează tehnologiile de top Sony în ceea ce privește realizarea senzorilor de imagine, motoarelor de procesare și a performanțelor de autofocalizare (AF). FX6 este compatibilă și cu o gamă largă de obiective Sony cu montură E, pentru a oferi o flexibilitate creativă extinsă.

Noul model FX6 este cel mai recent exemplu al motivației Sony de a provoca în mod constant limitele tehnologiilor în materie de imagine, pe baza nevoilor exprimate de clienții noștri”, a declarat Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. „Odată cu evoluția gamei noastre Cinema Line, suntem dedicați misiunii de a susține capabilitățile extraordinare și talentul creatorilor de conținut și pasionaților de cinematografie din zilele noastre. Modelul FX6 se bucură de tehnologiile de top Sony încorporate în camerele VENICE dedicate segmentului cinematografic, pe care le combină cu cele mai inovative tehnologii Sony Alpha implementate pe camerele mirrorless.”

Cinema Line este o gamă de camere profesionale Sony cu un aspect cinematic, realizate prin cultivarea experienței îndelungate a Sony în materie de producție digitală cinematografică, oferind o operabilitate crescută și o fiabilitate ce răspund celor mai exigente cerințe ale unei game variate de creatori de conținut.

Cinema Line include și camera digitală dedicată domeniului cinematografic, VENICE – foarte apreciată în domeniul realizării materialelor de tip feature, dar și al producțiilor episodice, dar și modelul professional FX9, popular pentru realizarea de documentare și serii de tip dramă. Prin noul FX6, Sony aduce instrumentele creative versatile pentru nevoile oricărui tip de „povestitor vizual”.

Disponibilitate
Noua cameră full-frame FX6 din gama Cinema Line va fi disponibilă începând din decembrie 2020, putând fi achiziționată de la dealerii autorizați Sony.