Sony își anunță prezența digitală la CES 2021

366

Sony, companie prezentă ca expozant la Consumer Electronics Show (CES) pentru cel de-al 50-lea an, a anunțat astăzi detalii despre participarea sa digitală la viitorul eveniment online din 2021.

Compania își va prezenta inovațiile în calitate de companie din domeniul divertismentului creativ cu o fundație solidă în tehnologie la evenimentul digital din acest an, care va avea loc în intervalul 11-14 ianuarie.

Sony îi încurajează pe participanții la CES 2021 să ia parte la conferințele de presă live și la prezentări pe platforma oficială CES, și îi invită, de asemenea, să interacționeze cu întregul conținut Sony gratuit, disponibil publicului pe propria platformă digitală Sony, numită „Sony Square” (square.sony.com).

Directori Sony la nivel global vor participa pe platformele digitale CES și Sony Square la următoarele sesiuni:

11 ianuarie, 10:00 – 10:30 P.M. GMT/11:00 – 11:30 P.M. CET disponibilă pe platformele CES și Sony Square. Eveniment de presă digital Sony, alături de Președintele și CEO-ul Sony Corporation, Kenichiro Yoshida, și manageri de top de la Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment și Sony Music Entertainment. Perspective globale din partea Sony.