LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

SkyShowtime confirmă data lansării serialului musical Grease

Share

SkyShowtime a confirmat astăzi data lansării noului serial Grease: Rise of the Pink Ladie,produs de Paramount Television Studios. Serialul musical va fi disponibil pe SkyShowtime începând de vineri, 7 aprilie. Primele două episoade vor fi disponibile pentru vizionare la momentul lansării, ulterior, săptămânal, în fiecare zi de vineri, câte un nou episod va fi lansat.

Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock-n-roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală – patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile reguli, stârnind o panică morală care va schimba liceul Rydell pentru totdeauna.

Serialul îi are ca protagoniști pe Marisa Davila în rolul lui Jane și pe Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, Ari Notartomaso în rolul lui Cynthiei, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul lui Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee. 

Serialul este scris și produs executiv de Annabel Oakes (Atypical, Transparent), producător și regizor. Marty Bowen și Wyck Godfrey sunt producători executivi ai Temple Hill, alături de Adam Fishbach. Cel din urmă, împreună cu Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil), a regizat episodul-pilot, plus încă două episoade, pentru care ambii au fost producători executivi. Erik Feig și Samie Kim Falvey sunt producători executivi prin intermediul PICTURESTART, produs de Grace Gilroy. Coregrafia este semnată de Jamal Sims, care a fost și regizor, iar muzica îi aparține lui Justin Trante, nominalizat la premiile GRAMMY și producător executiv de muzică.

Serviciul SkyShowtime este disponibil clienților prin intermediul aplicației SkyShowtime, disponibilă pentru dispozitivele Apple iOS, tvOS și Android, precum și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar pentru abonamentul SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *