Sistemele avansate de comunicații radio ale Intracom Telecom consolidează infrastructura de supraveghere a frontierei Marocului

666

Intracom Telecom, vendor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat furnizarea sistemului său de comunicații radio, punct-la-punct, în domeniul microundelor (OmniBAS ™), către Programul de Management al Frontierelor pentru zona Magreb, program finanțat de UE. Compania și-a asumat responsabilitatea de a implementa soluția folosind servicii de instalare și inginerie din piața locală.

Prin intermediul fondurilor UE dedicate situatiilor de urgenta in Africa, European EU Emergency Trust Fund, acest Program de Management implementat de catre Centrul Internațional pentru Dezvoltarea Politicii de Migrație (ICMPD), urmărește îmbunătățirea capacitatii autorităților marocane de a-și gestiona frontierele, pentru a proteja migrantii vulnerabili, a controla migrația neregulată și a anihila rețelele criminale transfrontaliere. Intracom Telecom a fost selectată pentru furnizarea soluției sale OmniBAS ™ in vederea consolidarii capacitatii autorităților marocane de a face față acestor provocări.

Programul beneficiaza de capabilitățile superioare ale sistemului, de flexibilitatea avansata a acestuia precum și de performanțele sale deosebite pentru a îmbunătăți în mod constant comunicatiile și transferul de date dintre entitatile relevante ale autorității. Sistemul OmniBAS™ al companiei, constând in unități de inalta performanta, atat de interior (IDU) cat si exterior (ODU), asigură o modulație de până la 4096-QAM pentru a asigura comunicații radio de mare capacitate, suportand funcționalitati de tip XPIC și maximizare eficienta a resurselor radio utilizate.

Christian Chataigner, Director Comercial al Intratelecom Maroc, a declarat: „Conștienți de presiunea mare a migrației din Maroc, știm cât de important este să oferim soluții care să abordeze in mod eficient aceasta problema și să sprijine Programul de Management al frontierei pentru zona Magreb. Ne bucurăm să livram tehnologia noastră care se concentrează pe modernizarea și sustinerea rețelei de comunicatii a autorităților marocane, oferind solutii adecvate de gestionare și control pentru supravegherea frontierei.”

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless Intracom Telecom, a comentat: „Legăturile OmniBAS ™ ale Intracom Telecom sunt soluția ideală pentru consolidarea infrastructurii de gestionare a frontierelor și ajuta la minimizarea sau chiar eliminarea migrației neregulate nu doar în Maroc, ci în orice țară care se confrunta cu probleme similare. Soluția companiei a fost implementata la scară largă în Europa pentru sustinerea rețelelelor de comunicatii critice și suntem siguri că vom aborda cu succes acest proiect ambitios”.