Seria de notebook-uri ProArt StudioBook este disponibilă în România

913

Seria de notebook-uri profesionale ASUS ProArt StudioBook este disponibilă în magazinele din România. Portabilele sunt destinate profesioniștilor din domeniul creației cum ar fi arhitecții, graficienii, designerii și creatorii de conținut vizual. Laptopurile StudioBook au o construcție specială, ce integrează hardware precum procesoarele Intel Xeon și grafica NVIDIA Quadro.

Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid. Cantitatea de memorie RAM poate ajunge la 128GB, iar spațiul de stocare pe SSD până la 4TB. Fiecare produs ProArt StudioBook trece prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar care garantează faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare.

ProArt StudioBook Pro X W730
ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook ce poate fi achiziționat de creatorii de conținut. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile.

ProArt StudioBook Pro 17 W700
Performanțele modelului intrat recent pe piața românească sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Configurațiile disponibile sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Xeon, alăturate diverselor opțiuni grafice NVIDIA Quadro.

ProArt StudioBook 17 H700
Modelele ASUS StudioBook 17 H700 au la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a noua sau Intel Xeon și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060. Combinația dintre grafica de top și portabilitate fac din ProArt StudioBook 17 soluția perfectă pentru profesioniștii din segmentul creativ.

ProArt StudioBook 15 H500
Modelele sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și până la 48 GB memorie RAM. Ecranul de 15,6 inchi, de tip NanoEdge are un spectru de culoare extins și oferă o acuratețe ridicată a culorilor. Modelul urmează să intre în curând pe piața din România.

Preț și disponibilitate
Notebookurile ProArt StudioBook sunt disponibile în magazinele specializate din România în diverse configurații. Prețurile pornesc de la aproximativ 10500 de lei (taxe incluse) variind în funcție de configurație.