Samsung lansează la nivel global cel mai performant monitor curbat de gaming din lume, Odyssey G9

813

Samsung a anunțat astăzi lansarea globală a monitorului curbat de gaming, Odyssey G9. Dezvăluit la CES 2020, G9 se alătură monitorului G7 lansat recent în cadrul gamei Odyssey.

Performanța portofoliului Odyssey a fost certificată de TÜV Rheinland, organizație internațională de certificare a calității. Odyssey G9 este, de asemenea, primul monitor certificat care permite HRD10+, tehnologie Quantum dot și un panou 1000R.

Mai mult, designul inovator al monitorului Odyssey G9 a câștigat premiul Innovation Awards CES 2020 pentru inovație în categoria Periferice și Accesorii pentru calculator.

După ultima noastră lansare a monitorului curbat de gaming Odyssey G7, G9 se alătură acum portofoliului ca fiind primul monitor dual de gaming QHD cu curbă de 1000R. Acest lucru întărește poziția de lider a Samsung pe piața globală a monitoarelor de gaming, inovația având loc într-un ritm inedit. Monitorul de gaming curbat Samsung Odyssey G9 duce jocurile imersive la nivelul următor, oferind oricărui jucător un avantaj garantat.”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al Business Display Business la Samsung Electronics.

G9-ul de 49 de inci este primul monitor de gaming Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție de 5120 × 1440), care oferă cea mai profundă și imersivă curbură de 1000R din industrie. G9 oferă un timp de răspuns de 1ms și o rată de refresh de 240Hz.

În plus, Odyssey G9 oferă acțiune dinamică și fluidă, susținută de NVIDIA G-SYNC® Compatibility și Adaptive Sync pe DP1.4.

Designul, prezintă un exterior alb lucios și un sistem de iluminare care include 52 de culori și cinci efecte de iluminare.

Monitorul Samsung G9 Odyssey va fi disponibil în luna iunie.