Samsung dezvăluie Odyssey – noua gamă de monitoare de gaming în cadrul CES 2020

903

Samsung a prezentat noua gamă de monitoare de gaming curbante Odyssey în cadrul CES 2020. Noua gamă a fost reinventată complet special pentru gameri, fiind vorba de display-uri curbate noi și funcții de top pentru industrie, oferind o experiență de joc cu totul nouă.

Modelul G9 – cu un display de 49 de inch – și G7, disponibil în variante de 32 și 27 inch, alcătuiesc gama Odyssey.

Gamerii se vor bucura de un timp de răspuns de 1ms și o rată de refresh de 240hz RapidCurve. Cele mai noi monitoare de gaming Samsung vor fi compatibile cu NVIDIA G-SYNC® și Adaptive Sync pentru DP 1.4.

Noua gamă Odyssey demonstrează faptul că Samsung continuă să aducă inovație în industrie prin tehnologie și design, oferind jucătorilor posibilitatea de a obține performanțe mult mai bune. Noua gamă de monitoare de gaming curbate Samsung a fost complet reproiectată pentru a le oferi jucătorilor o experiență cu totul nouă și imersivă”, a declarat Seog-gi Kim, Executive Vice President al departamentului Visual Display Business, Samsung Electronics.

Monitoarele G9 și G7 de la Samsung vor fi disponibile la nivel global de la începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020.