Samsung dezvăluie cinci noi dispozitive Galaxy

891

Samsung a găzduit primul eveniment virtual Galaxy Unpacked transmis în direct din Coreea pentru a lansa o nouă serie de dispozitive. În cadrul evenimentului au fost dezvăluite: Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, Tab S7 și S7+, Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live și Galaxy Z Fold2.

Niciodată nu ne-am bazat pe tehnologie mai mult decât o facem astăzi. Este modul în care rămânem conectați, navigând de-a lungul provocărilor neobișnuite cu care întreaga lume se confruntă astăzi. Tehnologia trebuie să ușureze viața, nu să o complice. Acesta este motivul pentru care am introdus cinci noi dispozitive puternice. Luate individual, acestea reprezintă instrumentele ideale pentru a vă ajuta să vă maximizați eforturile atât în munca pe care o desfășurați, cât și la joacă. Împreună, ca parte a ecosistemului Galaxy, acestea se sincronizează fără probleme, astfel încât dvs. să vă puteți petrece timpul concentrat doar pe ceea ce contează„, a spus Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Seria Galaxy Note20
Seria Galaxy Note20 – cea mai puternică serie Note de până acum, vine în două versiuni: Galaxy Note20 Ultra, concepută pentru fanii Note care își doresc putere și productivitate de ultimă generație, și Galaxy Note20, pentru utilizatorii care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă și joacă. Ambele dispozitive sunt create pentru eficiență.

Jocurile Xbox direct pe Galaxy Note20. Jocurile de PC și Xbox, pot fi rulate acum pe telefonul mobil prin intermediul Xbox Game Pass Ultimate. Abonamentul oferă acces la o bibliotecă de peste 100 de jocuri, inclusiv Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 și Gears of War 5: Ultimate Edition, mai târziu în acest an.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+
Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt două tablete versatile care îmbină capacitatea unui computer, flexibilitatea unei tablete și conectivitatea unui smartphone. Cu cel mai recent procesor și conectivitate 5G, ambele tablete vin echipate cu display-uri de 11 inci,respectiv 12,4 inci, și cu o rată de refresh de până la 120 Hz.

Galaxy Watch3
Galaxy Watch3 este un însoțitor de generație următoare ideal pentru gestionarea rutinelor, îndeplinirea obiectivelor fitness și atenta monitorizare asupra sănătății. Construit cu materiale premium și cu o versiune mai subțire a cadranului rotativ, Galaxy Watch3 oferă calitățile unui ceas de lux, în timp ce se simte destul de confortabil pentru a-l putea purta atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Galaxy Buds Live
Îmbinând expertiza audio AKG cu un difuzor de 12 mm și un canal sonor de bass, sunetul promite să fie profund și bogat, astfel încât să vă puteți bucura de muzică redată cât mai fidel. Căștile sunt dotate cu anularea activă a zgomotului de fundal, oferind cea mai bună calitate a sunetului, cu posibilitatea de a vă conecta (sau deconecta) cu lumea din jur.

Galaxy Z Fold2
După ce a lansat două dispozitive pliabile și a ascultat feedback-ul utilizatorilor cu privire la cele mai solicitate upgrade-uri și funcții, Samsung lansează noul Galaxy Z Fold2. Telefonul dispune de două display-uri Infinity-O edge-to-edge, un ecran de acoperire de 6,2 inci și unul principal de 7,6 inci. Pentru utilizatorii care caută un design premium unic, Samsung colaborează din nou cu casa de modă Thom Browne, pentru a livra o ediție limitată Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition.

Disponibilitate
În România, noile dispozitive vor fi disponibile la precomandă în perioada 5-20 august, împreună cu Galaxy Buds Live pentru Galaxy Note 20 Ultra 5G și Galaxy Buds+ pentru Galaxy Note 20, respectiv Husa Book Cover pentru tableta Galaxy S7/S7+.