ROG anunță laptopul premium Zephyrus S17 cu tastatură rabatabilă pentru gaming

310

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Zephyrus S17, un laptop de gaming premium cu o tastatură optomecanică rabatabilă care permite o răcire superioară. Zephyrus S17 oferă performanțe de top în gaming și multe alte activități, având o carcasă compactă cu un stil adecvat oricărei ocazii.

Un procesor Intel® Core™ i9-11900H de generația a 11-a capabil să utilizeze o alimentare de 90 W, plus un GPU care poate ajunge la un NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 pentru laptop, care atinge 140 W cu Dynamic Boost, oferă performanțele de top. Susținute de tehnologiile ROG Intelligent Cooling, aceste componente constituie o platformă fără rival pentru gaming și pentru crearea de conținut. Tastatura se înclină la un unghi de 5°, îmbunătățind confortul la tastare și deschizând orificii mari de ventilație care îi permit inovatorului sistem de răcire AAS Plus, dotat cu noile ventilatoare Arc Flow, să absoarbă silențios aer în interiorul laptopului. În combinație cu compusul termic din metal lichid aplicat pe CPU, aceste îmbunătățiri le permit utilizatorilor să se bucure de o putere de calcul considerabilă, într-un notebook deopotrivă suplu, silențios și rece la atingere.

Ecranul spațios de 17 inchi oferă o experiență captivantă, având două opțiuni pentru panou: WQHD cu Advanced Optimus și G-SYNC, pentru un număr mai mare de cadre, sau 4K cu mai multe detalii și Adaptive-Sync. Ambele oferă rate de reîmprospătare mari, culori strălucitoare și o acuratețe a culorilor deosebită încă de la prima utilizare. Un puternic sistem de 6 boxe cu woofer-e duale cu anulare a forței le permite utilizatorilor să călătorească în compania unui sunet de înaltă fidelitate. Opțiunile de stocare includ o rețea de trei unități SSD HyperDrive Ultimate în configurație RAID, care asigură un acces extrem de rapid la jocuri și la fișierele media. Tastatura optomecanică facilitează introducerea precisă și sensibilă de date, în vreme ce Multiwheel-ul configurabil aduce la îndemână o largă gamă de funcții utile.