ROG anunță laptopul de gaming cu două ecrane Zephyrus Duo 15 SE

383

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi o ediție specială a laptopului de gaming cu ecran dublu Zephyrus Duo 15 SE. Noul notebook combină un ecran principal actualizat de 15,6 inchi cu apreciatul ROG ScreenPad Plus, care oferă control tactil pe un ecran secundar de 14,1 inchi, îmbunătățind totul, de la gaming și streaming la creare de conținut și multitasking.

Noul Zephyrus Duo 15 SE încorporează, de asemenea, procesoare care urca în gamă până la un procesor mobil AMD Ryzen™ 9 5900HX de generația următoare și un GPU NVIDIA GeForce RTX™ 3080. Sistemul său de răcire inovator AAS Plus include ventilatoare reproiectate care ajută la disiparea a până la 165 W de putere de procesare combinată. Un panou premium 4K la 120 Hz afișează imagini fără compromis atât pentru gaming, cât și pentru activități creative, în vreme ce un ecran alternativ la 300 Hz oferă viteze de afișare de clasa esports. Stocarea RAID aproape că dublează fluxul de date procesat prin conectarea SSD-urilor duale direct la CPU.

O gamă mai largă de configurații face ecranul secundar al lui Zephyrus Duo 15 SE accesibil unei audiențe mai mari. Toate modelele încorporează patru boxe cu Dolby Atmos, un sistem avansat de anulare a zgomotelor, un slot microSD, precum și suport pentru încărcare rapidă. De asemenea, modelele au un corp complet metalic cu o nouă estetică Dot Insight, care îmbină aspectul profesional cu accente mai subtile, lustruite cu laser.

Componentele interne puternice pot face uneori tastatura laptopurilor deranjant de caldă în timpul sesiunilor lungi de gaming sau cu sarcini de lucru solicitante susținute. Zephyrus Duo 15 SE poziționează tastatura pentru a menține mâinile utilizatorilor departe de cele mai calde părți ale laptopului și creează mai mult spațiu pentru ecranul secundar. Acest design permite încheieturilor utilizatorului să stea pe masă, la fel ca la o tastatură desktop, iar un palm rest detașabil oferă confort îmbunătățit.