ROG a prezentat laptopurile de gaming Strix G15 și G17 Advantage Edition cu echipare completă AMD

444

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat laptopurile de gaming ROG Strix G15 și G17 Advantage Edition – primele din lume cu noile GPU-uri AMD Radeon™ RX 6800M, asociate cu procesoarele AMD Ryzen™ 9 5900HX.

Ambele laptopuri au caracteristici atent stabilite pentru a pune în valoare puternicul potențial de performanță al acestor componente.

ROG Intelligent Cooling împinge la un nivel superior performanța laptopurilor ROG Strix G Advantage Edition, utilizând tehnici de ultimă generație pentru a le oferi jucătorilor puterea susținută necesară pentru a se juca mai mult timp și pentru multitasking. Laptopurile Advantage Edition folosesc un compus termic din metal lichid nu doar pe CPU, ci și pe GPU. Pentru a accelera și mai mult disiparea căldurii, inginerii ROG au dezvoltat o cameră de vapori extrem de eficientă care acoperă complet componentele critice, inclusiv VRM-ul cu 16 faze.

Laptopurile Strix G Advantage Edition le permit jucătorilor să aleagă între un panou de afișare FHD de 300 Hz / 3 ms, pregătit pentru competițiile e-sports, sau un ecran WQHD de rezoluție mai mare, de 165 Hz / 3 ms, ambele completând sinergia AMD cu suportul FreeSync Premium pentru o grafică ultra-fluidă.

Încadrat într-un șasiu sportiv inspirat de echipamentul atletic, Strix G Advantage Edition este conceput pentru a impresiona în orice arenă de joc. Exteriorul unic are referințe subtile la ADN-ul AMD, capace Armor ce se pot personaliza și iluminare Aura Sync. Evoluând atât prin substanță, cât și prin stil, jucătorii pot obține mai mult de la joc, iar competitorii experimentați pot obține avantajul de care au nevoie pentru a avansa.

Disponibilitate în România
Laptopul Strix G15 Advantage Edition va ajunge pe piața românească la sfârșitul lunii iunie, prețurile pornind de la aproximativ 7999 lei (taxe incluse). Strix G17 Advantage Edition este așteptat în iulie 2021