Revolut lansează Rewards, reduceri și cashback pentru utilizatori

906

Revolut a lansat funcționalitatea Rewards pentru utilizatorii Premium și Metal. Cu Rewards – utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri bine cunoscute și apreciate, doar prin utilizarea cardului lor Revolut.

Ofertele de la branduri precum Aliexpress, Vivre, Otter  sunt disponibile instantaneu utilizatorilor Revolut Premium și Metal.

Utilizatorii Revolut din România se vor bucura de oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata utilizând Revolut (fie folosind cardul, online, fie prin Apple Pay). Utilizatorii trebuie doar să cumpere produsul din magazin prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut, în perioada în care oferta este activă.