Republic of Gamers anunță programul Game Deals

837

Republic of Gamers (ROG) a anunțat Game Deals, programul prin care deținătorii de produse ROG înregistrate primesc acces la o serie uriașă de jocuri PC, cu reduceri de până la 50% din prețul de listă.

Create în colaborare cu Gamesplanet, ofertele Game Deals sunt disponibile la nivel mondial prin intermediul aplicației Armoury Crate. Având în vedere că Gamesplanet este partenerul oficial al dezvoltatorilor de jocuri de top din industrie, Game Deals va include o varietate largă a unor titluri de la Activision Blizzard, Ubisoft, Rockstar, 2K, Bethesda, Bandai Namco, Konami și mulți alți dezvoltatori de jocuri.

Call of Duty: Modern Warfare a fost printre primele oferte speciale disponibile. Utilizatorii înregistrați VIP ROG pot comanda unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului, la un preț special. Noile oferte Game Deals sunt integrate în software-ul Armoury Crate, care constituie o platformă centralizată.

Oricine a cumpărat un echipament ROG este eligibil să devină utilizator VIP ROG. Tot ceea ce trebuie să facă este să creeze un ID ROG și să-și înregistreze dispozitivul. Posesorii laptopurilor de gaming ROG își pot crea un ID ROG pe site-ul oficial ASUS sau prin intermediul secțiunii User Center din aplicația Armoury Crate, disponibilă pentru descărcare din Windows Store.

Utilizatorii altor produse ROG pot descărca și instala Armoury Crate de pe siteul oficial și pot crea ID-ul ROG prin intermediul secțiunii User Center din aplicație. Utilizatorii înregistrați VIP ROG primesc prețuri exclusive la cinci sau mai multe titluri special selectate în fiecare săptămână, alături de o colecție largă de oferte zilnice, susținute de Gamesplanet.

După ce au selectat un joc pe care ar dori să îl achiziționeze, utilizatorii vor finaliza un singur proces de creare a unui cont Gamesplanet și apoi vor continua procesul de cumpărare așa cum o fac de obicei. După răscumpărarea codului de joc pe care îl primesc și instalarea noului titlu, jocul poate fi adăugat în Game Library din Armoury Crate. Funcția Game Library va fi disponibilă în curând și le va permite utilizatorilor să lanseze, să organizeze și să țină evidența jocurilor pe care le-au descărcat pe orice platformă, totul într-un singur loc.