Republic of Gamers a lansat Rapture GT-AXE11000, primul router WiFi 6E din lume

265

Republic of Gamers (ROG) a lansat ROG Rapture GT-AXE11000, primul router din lume care folosește cel mai recent standard de rețelistică WiFi 6E (802.11ax).

Tehnologia WiFi 6E, care oferă suport complet pentru toate dispozitivele WiFi existente, profită de noul spectru radio disponibil în banda de 6 GHz. Acesta are o lățime de bandă de 3 ori mai mare decât banda de 5 GHz, adăugând până la 7 benzi de frecvență de 160 MHz celor două deja existente în standardul curent WiFi 61. WiFi 6E oferă, de asemenea, o capacitate de a conecta mult mai multe dispozitive, latențe mai mici, iar banda de 6 GHz este dedicată exclusiv dispozitivelor WiFi 6E pentru a se menține viteze mari, care să nu fie afectate de dispozitivele din generațiile anterioare.

O gamă largă de dispozitive cu suport WiFi 6E este așteptată pe piață în 2021, ceea ce face din GT-AXE11000 alegerea perfectă pentru jucătorii care vor să fie cu un pas înaintea curbei de performanță. GT-AXE11000 demonstrează angajamentul continuu al ASUS de a inova în rețelistică. Este un router de gaming puternic, care se bazează pe succesul realizărilor de pionierat anterioare, inclusiv pe primul router WiFi 6 din lume.