realme 7i este disponibil oficial în România

510

realme anunță disponibilitatea în România a modelului realme 7i. Supranumit “Big Battery Gaming Phone” datorită acumulatorului generos de 6000mAh, realme 7i oferă o experiență de gaming fluidă grație procesorului G85.

realme 7i oferă utilizatorilor numeroase beneficii hardware într-un pachet foarte echilibrat și la un preț foarte atrăgător de doar 699,99 Lei. Astfel, telefonul a câștigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume datorită puterii mari de procesare oferite de procesorul MediaTek Helio G85.

realme 7i dispune de o baterie de 6000mAh care se poate încărca rapid cu ajutorul încărcătorul de 18W din pachet. Pentru o singură încărcare, smartphone-ul oferă 43 de ore de convorbiri, vizionarea a 18 filme sau redarea a peste 1200 de melodii.

Bateria acestui nou terminal a fost optimizată pentru o durată mare de viată, fiind ajutat de o componentă software capabilă să eficientizeze consumul de energie. Astfel, realme a introdus funcția App Quick Freeze, care “îngheață” în mod inteligent aplicațiile care nu au fost utilizate o perioadă lungă de timp. De asemenea, funcția Screen Battery Optimization reduce efectele de tranziție pentru ca telefonul să consume mai puțină energie.

Ecranul are 6.5 inch, acoperire de 88.7% din suprafaţa telefonului și rezoluție HD 720 x 1600 pixeli.

Camera principală este echipată cu un senzor de 48MP, iar celelalte doua camere sunt dotate cu obiective pentru ultra wide de 119 grade si macro de 4cm.

realme 7i este disponibil în România prin eMAG, la prețul de 699 Lei.