Premierele sezonului la tine acasă. Sunet extraordinar Sonos pentru fimele și emisiunile tale preferate

665

Tuturor ne lipsesc cinematografele, ne e dor de sentimentul de a ne bucura de o premieră alături de prieteni și familie, poate chiar și de trailerele și reclamele dinaintea producției. În această perioadă, oamenii au nevoie de o alternativă la experiența relaxantă și distractivă pe care o oferă sălile de cinema.

Iar pentru cei care vor să se bucure de o aventură cinematică spectaculoasă în confortul propriei locuințe, Sonos oferă sunet imersiv impresionat, potrivit pentru filmele și emisiunile preferate.

Pentru producțiile care sunt incluse în portofoliul serviciilor de streaming online, dar și pentru emisiunile din grila de toamnă care rulează pe micile ecrane, Sonos este partenerul ideal pentru o toamnă relaxantă, oferind experiența sunetului extraordinar în serile confortabile petrecute acasă.

Cu lumini ambientale, cu un bol de popcorn proaspăt și alături de cei dragi, cu toții așezați confortabil sub o pătură, experiența vizionării unui film din confortul propriei canapele este una perfectă pentru toamnă. Dar pentru a obține acea experiență autentică de cinema la tine acasă, sunetul trebuie să fie extraordinar.

Nu este niciun secret că o experiență excelentă de vizionare a unui film are mai multe componente, iar sunetul și muzica reprezintă un element definitoriu. Compania Sonos este recunoscută ca fiind inventatoarea sistemelor audio multi-room, oferind o experiență extraordinară de sunet, o platformă deschisă, un design elegant pentru produsele sale și o instalare facilă, toate acestea fiind dovada că Sonos este un partener grozav pentru a te bucura de filme și seriale în perioada care urmează și în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Și dacă nu știi care este cel mai bun setup pentru a experimenta sunet inegalabil, Sonos are câteva recomandări care vor îmbogăți și vor pune în valoare fiecare producție, oferind o experiență home theatre spectaculoasă, așa cum a fost gândită de profesioniștii din industria cinematografică. În primul rând, este necesar un soundbar, un produs care livrează sunet pe mai multe canale, oferindu-vă impresia că acesta se mișcă în jurul vostru.

Pentru o astfel de experiență, Sonos recomandă Sonos Arc, soundbarul inteligent premium pentru TV cu suport pentru standardul Dolby Atmos, muzică și multe altele, sau Sonos Beam.

Dar dacă nu sunteți siguri care soundbar este cel mai potrivit pentru voi, consultați recomandările noastre. Pentru o experiență de divertisment și mai captivantă puteți adăuga un Sonos Sub și o pereche de One SL, de exemplu. Toate produsele Sonos pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației Sonos, Apple AirPlay 2 sau direct din aplicații de muzică precum Spotify. Sonos oferă acces la peste 100 de servicii de streaming la nivel global, iar Sonos Radio aduce la distanța unei apăsări de buton mii de posturi de radio din întreaga lume, dar și stații locale.