Peste 40.000 de clienți au ales cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank în primii doi ani de la lansare

1430

La doi ani de la lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, peste 40.000 clienți eMAG au ales acest card și au fost recompensați cu 2,5 milioane de lei prin sistemul de puncte de loialitate.  

Cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank le oferă clienților posibilitatea de a-și planifica mai bine bugetul, plătind și în rate fără dobândă. De asemenea, fiecare plată cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank recompensează clienții cu până la 10% înapoi din valoarea produselor, în puncte de loialitate eMAG, pe care pot să le folosească la achizițiile ulterioare.

Majoritatea produselor plătite cu cardul în rate fără dobândă este reprezentată de cele folosite de întreaga familie, precum electrocasnice mari, televizoare, mobilier, aparate de aer condiționat, produse pentru îngrijirea casei și grădinărit. În topul produselor achitate în rate fără dobândă, se află și produse de uz personal, precum telefoane mobile, laptopuri și componente pentru PC.

Clienții eMAG apreciază că au la dispoziție această metodă de finanțare a cumpărăturilor care le oferă mai multă flexibilitate și îi recompensează după fiecare achiziție. Rata de utilizare a punctelor de loialitate este de 78%, ceea ce ne arată că mecanismul este accesibil și ușor de folosit. Deoarece ne dorim ca în următorul an să le oferim clienților noștri libertatea de a plăti produsele Apple în până la 24 de rate fără dobândă, am extins opțiunea de rate pentru toate produsele Apple”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Cei 40.000 clienți Raiffeisen Bank care au ales cardul de cumpărături eMAG lansat în  2017 confirmă faptul că a devenit unul dintre cele mai populare carduri cobrand din piață. Printr-o experiență simplificată de achiziție, reușim să creștem portofoliul de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank și să fim în continuare lideri de piață cu peste 500.000 de carduri active. În plus, clienții noștri pot plăti în magazine și cu telefonul prin cardul de cumpărături eMAG, inclusiv în rate fară dobandă”, a declarat Costi Rantz, Product Manager Credit Cards Raiffeisen Bank.

Puncte de loialitate pentru fiecare produs
Până acum, produsul care a generat cele mai multe puncte de loialitate a fost un televizor OLED Smart LG, care a recompensat clientul cu 1.050 de puncte.

Despre cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank
Cardul este emis gratuit, iar pentru a-l obține, clienții pot aplica pe www.eMAG.ro, în aplicația eMAG sau pe www.raiffeisen.ro, ori pot merge în orice agenție Raiffeisen Bank.

În cazul în care clientul optează pentru obținerea online a acestui card, va fi contactat pentru semnarea documentelor necesare de un reprezentat al băncii, ceea ce îl ajută să economisească timp sau vizite suplimentare în agentiile Raiffeisen Bank.

Cardul  de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank poate fi folosit pentru cumpărături oriunde în lume, cu 0% comision pe tranzacție pentru plăți la orice comercianți și 0% comision pentru retragerile numerar la orice ATM Raiffeisen Bank. De asemenea, cumpărăturile în rate fără dobândă pot fi făcute de la eMAG, de la cei peste 19.000 de parteneri eMAG din Marketplace sau din toate cele peste 3.000 de locații ale comercianților parteneri  Raiffeisen Bank, parte a programului Multishop, program ce grupează toți comercianții semnificativi din România (https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/).

Sumele cheltuite la eMAG pot fi rambursate în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Produsele din gama Apple și Samsung, vândute de eMAG, pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă. În plus, clienții beneficiaza de 0% dobândă pentru o perioadă de de până la 56 de zile cand ramburseaza integral suma datorata lunar. Periodic, eMAG organizează campanii împreună cu Raiffeisen sau comercianții parteneri în programul Multishop, prin care oferă un număr extins de rate fără dobândă (până la 36), ceea ce facilitează achiziția de bunuri de valoare mare (electronice, mobilier, vacanțe, etc.).