PC Garage te echipează gratuit cu o sursă sau un SSD cadou

474

PC Garage relansează campania “Te echipăm gratuit” oferind de data aceasta posibilitatea de a alege cadoul pe care îl primesc. Astfel, până pe 8 Septembrie 2001, în limita stocului disponibil, clienții care aleg un procesor + placă de bază + placă video primesc gratuit, la alegere, o sursă sau un SSD.     

Periodic, PC Garage oferă clienților săi cadouri substanțiale atunci când aceștia doresc să-și construiască singuri un calculator. PC Garage oferă astfel un cadou în cadrul campaniei “Te echipăm gratuit” celor ce decid să construiască un calculator, oferind o sursa Inaza Impulse 80+ Gold 700W cu 5 ani garanție sau un SSD Kingston NV1 500GB PCI Express cu viteze de citire si scriere de 2100MB/s si respectiv 1700MB/s.

În procesul de alegere al componentelor  clientul va fi tot timpul atent la procesor, placă video, placă de bază si memorie RAM. Produse precum carcasă, sursă sau chiar SSD sunt în general lăsate la final si sunt alese folosind bugetul rămas. Astfel, de multe ori se întâmplă ca o placă video de top să fie ținută în loc de o sursă slabă sau de un SSD cu capacitate mică sau viteze slabe.

Cu o eficiență de 92%, sursa oferă destulă putere pentru noile plăci video, dar oferă și protecții precum OVP, UVP, SCP sau OPP. Oferă 6 mufe SATA, 4 mufe de tip 6+2 PCI-E si o mufă 4+4 Pin ATX/EPS.

Cu 500GB capacitate de stocare și viteze de 2100MB/s la citire si 1700MB/s la scriere, SSD-ul Kingston NV1 este ideal pentru orice sistem mainstream și are un TBW de 120TB.