PC Garage și AMD oferă 15% reducere la orice achiziţie de procesor AMD + placă video Radeon

976

PC Garage dă startul unei noi campanii în care oferă reducere pentru unul din produsele AMD cumpărate în combinaţia procesor + placă video.

Astfel, în perioada 8-24 mai 2020, cei ce vor cumpăra un procesor AMD şi o placă video Radeon, vor beneficia de 15% reducere la unul dintre acestea. Reducerea se aplică produsului cu valoare mai mică şi nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau resigilate. 

Serviciile informatice moderne, aplicațiile complexe, dar mai ales jocurile necesită în general un sistem de calcul performant. Un procesor puternic și o placă video pe măsură, reprezintă elementele definitorii ale unei astfel de configurații, mai ales dacă eşti şi pasionat de jocuri. De aceea, PC Garage vine în întâmpinarea celor ce vor să facă un upgrade în perioada următoare, sau care vor să construiască un nou PC, cu o ofertă foarte atractivă. Aceasta este una diversificată, cu produse destinate atât entuziaştilor, cât şi celor cu un buget mai redus. Spre exemplu, pentru segmentul de hardcore gamers, se poate opta pentru achiziţia unui procesor AMD Ryzen 9 3900X şi a unei plăci video Radeon RX 5700 XT, obţinând astfel o reducere de 275 RON. 

Pentru cei cu un buget mai redus, PC Garage recomandă un duo format din AMD Ryzen 5 3600 şi XFX Radeon RX 570 RS. Acestea împreună vor fi disponibile la un preț de 1.494 RON, după aplicarea reducerii de 15%.